Genel Müdür Erkılınç'ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Basın İlan Ku­ru­mu Genel Mü­dü­rü Cavit Er­kı­lınç, 10 Ocak Ça­lı­şan Ga­ze­te­ci­ler Günü do­la­sıy­la bir kut­la­ma me­sa­jı ya­yım­la­dı.

Güncel Haberler 11.01.2023 09:28:00 0
Genel Müdür Erkılınç

Genel Müdür Er­kı­lınç’ın me­sa­jı şöyle:
“Her türlü ko­şul­da gö­rev­le­ri­ni ye­ri­ne ge­ti­re­rek ka­mu­oyu­nun gü­ve­ni­lir ve sağ­lık­lı bil­gi­ye ulaş­ma­sı­nı sağ­la­yan basın men­sup­la­rı­mı­zın 10 Ocak Ça­lı­şan Ga­ze­te­ci­ler Günü’nü kut­lu­yo­rum.
62 yıl­dır Türk ba­sı­nı­na des­tek­le­ri ile güç veren Basın İlan Ku­ru­mu, görev, yetki ve so­rum­lu­luk­la­rı çer­çe­ve­sin­de Tür­ki­ye Yüz­yı­lı’nda da kat­kı­la­rı­nı ar­tı­ra­rak sür­dür­me ka­rar­lı­lı­ğın­da­dır.
Bü­yü­yen aile­miz­le bir­lik­te, geç­miş­ten bu­gü­ne ta­şı­dı­ğı­mız tec­rü­be­yi çağın ge­tir­dik­le­ri kar­şı­sın­da doğru po­zis­yon ala­rak hep bir­lik­te ge­le­ce­ğe ta­şı­ya­ca­ğız. Basın ahlak esas­la­rın­dan, de­mok­ra­si ve ifade öz­gür­lü­ğün­den taviz ver­me­den doğru ve ob­jek­tif bil­gi­yi ka­mu­oyu­na ulaş­tı­ran ya­yın­la­rı des­tek­le­me­yi sür­dü­rür­ken, mes­le­ki be­ce­ri ve kül­tü­rü­mü­zü her geçen gün ge­liş­ti­re­rek top­lum­sal gö­re­vi­mi­zi ko­ru­ya­ca­ğız. Ül­ke­mi­zin her kö­şe­sin­de­ki basın emek­çi­le­ri­nin ba­şa­rı­lar­la dolu bir yıl ge­çi­re­ce­ği­ne yü­rek­ten ina­nı­yor, ha­ki­kat mü­ca­de­le­si ve­re­rek ül­ke­si için ça­lı­şan tüm medya men­sup­la­rı­na ha­yır­lı me­sa­iler di­li­yo­rum.”


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °