Genel Müdür Erkılınç'tan Yeni Yıl Mesajı

Bü­yü­yen aile­mi­ze, be­re­ket­li ve okur­la­rıy­la güzel ha­ber­ler pay­la­şa­ca­ğı yeni bir yıl di­li­yo­rum

Güncel Haberler 5.01.2023 09:08:00 0
Genel Müdür Erkılınç

 Basın İlan Ku­ru­mu Genel Mü­dü­rü Cavit Er­kı­lınç, bir mesaj ya­yım­la­ya­rak basın men­sup­la­rı­nın yeni yı­lı­nı kut­la­dı. Er­kı­lınç 2022 yı­lı­nı de­ğer­len­dir­di­ği me­sa­jın­da, “Bü­yü­yen aile­mi­ze, be­re­ket­li ve okur­la­rıy­la güzel ha­ber­ler pay­la­şa­ca­ğı yeni bir yıl di­li­yo­rum” ifa­de­si­ni kul­lan­dı.
 Genel Müdür Er­kı­lınç’ın yeni yıl me­sa­jı şöyle:
“Be­lir­siz­lik­ler ve zor­luk­lar­la dolu pan­de­mi sü­re­ci­nin ar­dın­dan, yoğun gün­dem ve sıkı iş tak­vi­mi ile gir­di­ği­miz 2022’yi ge­ri­de bı­ra­kı­yo­ruz.
33 bin ki­şi­nin is­tih­da­mı­na doğ­ru­dan katkı sağ­la­yan Basın İlan Ku­ru­mu ola­rak, ge­ri­de bı­rak­tı­ğı­mız yılda basın ca­mi­amı­za en iyi şe­kil­de hiz­met etmek için var gü­cü­müz­le ça­lış­tık.
Bugün gel­di­ği­miz nokta iti­ba­rıy­la ge­ri­ye dönüp bak­tı­ğı­mız­da, zi­ya­de­siy­le mu­vaf­fak ol­du­ğu­mu­zu gö­rü­yor ve bunu ba­şar­dı­ğı­mı­za ina­nı­yo­rum.
Yük­sek mo­ti­vas­yon ve güçlü bir irade or­ta­ya ko­ya­rak, kader bir­li­ği yap­tı­ğı­mız tüm ga­ze­te ve der­gi­le­ri­mi­ze doğru bir ge­lecek pro­jek­si­yo­nu çiz­mek adına at­tı­ğı­mız her adı­mın kar­şı­lı­ğı­nı aldık.
Güçlü des­te­ği­niz­le Türk basın ta­ri­hin­de di­ji­tal dö­nü­şü­mü baş­la­ta­cak ham­le­le­ri ger­çek­leş­tir­dik. Cum­hu­ri­ye­ti­mi­zin yü­zün­cü yı­lı­na gi­rer­ken ga­ze­te­ci­li­ğin yük­se­len de­ğe­ri in­ter­net haber si­te­le­ri­ni, taze kuv­vet ola­rak büyük aile­mi­zin üyesi yap­tık.
Bu ne­den­le­dir ki gay­ret­le­ri­mi­zin ta­ma­mı­nın kar­şı­lık bul­du­ğu 2022’yi ka­za­nım­lar yılı ola­rak ad­lan­dı­rı­yo­ruz.
‘Bir­lik­te Çok Güç­lü­yüz’ di­ye­rek ortak aklı ön­ce­le­dik; ile­ti­şi­mi güç­len­di­rip, pay­daş­la­rı­mız­la me­sa­imi­zi ar­tı­ra­rak iş­le­ri­mi­zi be­re­ket­len­dir­dik.
Diğer ta­raf­tan tek­no­lo­ji ala­nın­da­ki ge­liş­me­le­rin med­ya­mı­zı ra­di­kal bir dö­nü­şü­me her geçen gün biraz daha zor­la­dı­ğı­nı da gö­rü­yo­ruz.
Bu se­bep­le Tür­ki­ye Yüz­yı­lı’nda he­de­fi­miz; tüm pay­daş­la­rı­mız­la ku­rum­sal ka­pa­si­te­le­ri­mi­zi ar­tır­mak, ge­lecek pers­pek­ti­fi­mi­zi ye­ni­le­ye­rek, tüm gü­cü­müz­le yo­lu­mu­za ka­rar­lı bir şe­kil­de devam etmek ola­cak­tır.
Bü­yü­yen aile­mi­ze, be­re­ket­li ve okur­la­rıy­la güzel ha­ber­ler pay­la­şa­ca­ğı yeni bir yıl di­li­yo­rum dedi.
    

Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: Genel Müdür Erkılınç' Mesajı
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °