Tarih: 12.08.2023 09:57

GENEL MÜDÜR YUSUF ZİYA ALİM MANLE ŞELALESİNE HAYRAN KALDI

Facebook Twitter Linked-in

 ÇAY­KUR Genel Müdür Yusuf Ziya Alim ve Genel Müdür Yar­dım­cı­sı Er­dinç Ha­ti­noğ­lu İkiz­de­re’de Or­ga­nik Çay Fab­ri­ka­sın­da in­ce­le­me­de bu­lun­du, Kay­ma­kam­lık sos­yal te­sis­le­ri­ne Kay­ma­kam Mus­ta­fa Salih Bay­ram’ın mi­sa­fi­ri oldu.
 İkiz­de­re mer­kez­de bu­lu­nan Kay­ma­kam­lık Sos­yal Te­sis­le­rin­de­ki zi­ya­ret­te Kay­ma­kam Mus­ta­fa Salih Bay­ram ile il­çe­nin çay ko­nu­sun­da­ki ça­lış­ma­la­rı de­ğer­len­di­ren Genel Müdür Yusuf Ziya Alim’ ’İkiz­de­re’deki fab­ri­ka­mı­zın çay iş­le­me ça­lış­ma­la­rın­dan mem­nu­nuz. Üre­ti­ci­mi­zin mağ­dur ol­ma­dan ça­yı­nı alıp iş­le­mek is­te­riz. Bu­ra­da­ki ar­ka­daş­la­rı­mız­da aynı bi­linç­le ha­re­ket edi­yor’’ dedi. ÇAY­KUR genel Müdür Yusuf Ziya Alim il­çe­de­ki Manle Şe­la­le­si­ne gi­de­rek bu­ra­da ya­pı­la­bi­lecek ça­lış­ma­lar hak­kın­da Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz’den bilgi aldı. Şe­la­le­de­ki ça­lış­ma hak­kın­da ko­nu­şan Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz’’Manle Şe­la­le­miz ilçe mer­ke­zi­ne çok yakın muh­te­şem bir man­za­ra için­de­ki önem­li bir en­van­te­ri­miz­dir.
Ta­bi­at Kül­tür Var­lık­la­rı­na dev­re­di­le­rek tesis ya­pıl­ma­sı­nı bek­li­yo­ruz.20 met­re­den fazla dü­şü­şüy­le peş peşe 2 ayrı şe­la­le­den mey­da­na ge­li­yor. Yü­rü­yüş yol­la­rı ve otur­ma alan­la­rı ile ta­mam­lan­dı­ğın­da güzel bir din­len­me yeri ola­cak­tır’’ dedi.
Genel Müdür Yusuf Ziya Alim’in İkiz­de­re’deki ge­zi­sin­de Genel Müdür Yar­dım­cı­sı Er­dinç Ha­ti­noğ­lu, Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz, İkiz­de­re Çay Fab­ri­ka­sı Mü­dü­rü Şeb­nem Bi­be­roğ­lu, İkiz­de­re İl Genel Mec­lis Üye­le­ri Ahmet Aksu ve Ali Ekşi’de hazır bu­lun­du.
         Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —