"GÜBREYE DESTEK YOK AMA, SİYASİ PARTİLERE 645 MİLYON DESTEK VAR!"

USTA, artan Gübre fi­yat­la­rı­na karşı 50 des­tek ve­ri­le­rek, dev­le­ti­mi­zin çay üre­ti­ci­mi­zin ya­nın­da ol­ma­sı ge­rek­ti­ği­ni ka­tıl­dı­ğı­mız Canlı yayın Prog­ra­mın­da dile ge­tir­miş­tik.

Büyük Birlik Partisi Rize Merkez ilçe Başkanı Abdulkadir USTA,
"GÜBREYE DESTEK YOK AMA, SİYASİ PARTİLERE 645 MİLYON DESTEK VAR!"

USTA, artan Gübre fi­yat­la­rı­na karşı 50 des­tek ve­ri­le­rek, dev­le­ti­mi­zin çay üre­ti­ci­mi­zin ya­nın­da ol­ma­sı ge­rek­ti­ği­ni ka­tıl­dı­ğı­mız Canlı yayın Prog­ra­mın­da dile ge­tir­miş­tik. İki gün sonra, Rize'li Vekil Sn. ​Ha­ya­ti YA­ZI­CI beyin bunu ya­pa­ma­yız, im­kan­lar kı­sıt­lı, Bütçe alt üst olur açık­la­ma­sı­nı üzün­tü ile din­le­dik dedi.

Baş­kan USTA; Rize Mil­let­ve­ki­li Sn. YA­ZI­CI'ya Bu­ra­dan Çay üre­ti­ci­le­ri adına so­ru­yo­ruz, Bu bütçe Mü­te­ah­hi­de, Be­to­na, Çi­men­to­ya, De­mi­re, Yap Boz İşlere, Şa­ta­fa­ta, İti­ba­ra, Geçiş Ga­ran­ti­le­ri­ne, Faiz öde­me­le­ri­ne, Beş si­ya­si Par­ti­ye 645 mil­yon TL öde­me­ye ge­lin­ce sı­kın­tı ol­mu­yor­ken, Çay Üre­ti­ci­si­ne, çift­çi­ye ge­lin­ce mi alt üst olu­yor. Birde Bizim Si­ya­se­ti­mi­zin mer­ke­zin­de Mil­le­ti­miz var di­yor­su­nuz fakat siz Aziz Mil­le­ti­miz ile ir­ti­ba­tı çok­tan kes­miş ol­du­ğu­nu­zu göz­ler önüne se­ri­yor­su­nuz.
    Büyük Bir­lik Par­ti­si Genel Baş­ka­nı­mız Sn. Mus­ta­fa DESTİCİ Beyin Dev­le­ti­mi­zin acil ol­ma­yan tüm alt ve üst yapı ya­tı­rım­la­rı er­te­le­me­si­ni ve tüm im­kan­la­rı­nı ta­rı­ma, hay­van­cı­lı­ğa, üre­ti­me, is­tih­da­ma, çift­çi­ye, Emek­li­ye, me­mu­ra, ak­ta­ra­rak bu zor za­man­lar­da hal­kı­mı­zın ya­nın­da ol­ma­sı ge­rek­ti­ği­ni de­fa­lar­ca dile ge­tir­miş­tir. Ne yazık ki ge­li­nen nok­ta­da hala mü­te­ah­hit eko­no­mi­si mo­de­li uy­gu­lan­mak­ta­dır.
    Mer­kez ilçe Baş­ka­nı son ola­rak, Sn. Genel Baş­ka­nı­mı­zın Çözüm öne­ri­si, Gübre fi­yat­la­rı Büt­çe­den des­tek­len­me­li, çift­çi­mi­zin 8.500 TL ye çıkan bu fi­yat­lar­da gübre alma im­ka­nı yok­tur, bunun 50 kar­şı­lan­ma­lı.
    İkinci bir yol ise eğer fi­yat­lar bu se­vi­ye­de ka­la­cak ise, 7 yıl­dır 13 Ku­ruş­ta Re­kor­lar kıran, Des­tek­le­me Tu­ta­rı 1 TL ye çı­kar­tı­la­rak, çay üre­ti­ci­mi­zin ön­ce­ki yıl­lar­da ol­du­ğu gibi des­tek­le­me ile güb­re­si­ni al­ma­sı sağ­lan­mış olur. Biz­ler her daim Büyük Bir­lik Par­ti­si ola­rak, Aziz Mil­le­ti­mi­zin ve Şanlı Dev­le­ti­mi­zin ya­nın­da­yız, Hal­kı­mı­zın Sesi, ter­cü­ma­nı ol­ma­ya, so­run­la­ra karşı ise çözüm ve Proje üret­me­ye devam ede­cek­le­ri­ni söy­le­di.
          

Haber Merkezi