GÜÇLÜ KADINLARDAN FIRTINA'DA RAFTİNG

Güçlü Ka­dın­lar için Sivil Top­lum Di­ya­lo­ğu Pro­je­si Eği­tim ve Kon­fe­rans ça­lış­ma­la­rı ta­mam­lan­dı. Son eği­tim or­ga­ni­zas­yo­nu so­nun­da kadın ka­tı­lım­cı­lar Fır­tı­na Va­di­sin­de raf­ting yaptı.

Güncel Haberler 22.08.2022 09:45:00 0
GÜÇLÜ KADINLARDAN FIRTINA

    Kır­sal Böl­ge­ler­de­ki Kadın Ha­re­ke­ti Der­ne­ği (BİZ DE VARİZ)Baş­ka­nı Ber­rin Yeğen yap­tı­ğı açık­la­ma­da’’ Av­ru­pa Bir­li­ği’nin des­tek­le­miş ol­du­ğu Güçlü Ka­dın­lar için Sivil Top­lum Di­ya­lo­ğu Pro­je­si Eği­tim ve Kon­fe­rans or­ga­ni­zas­yon­la­rı büyük bir yo­ğun­luk­la Rize ve Ordu ilin­de ger­çek­leş­ti. Eği­tim ça­lış­ma­la­rı­na top­lam 384 kadın fay­da­la­nı­cı ka­tıl­mış­tır. Kon­fe­rans ça­lış­ma­sı­na top­lam 108 kadın fay­da­la­nı­cı ka­tıl­mış­tır.
      Kır­sal Böl­ge­ler­de­ki Kadın Ha­re­ke­ti Der­ne­ği-BİZ DE VARİZ (Tür­ki­ye), Gen­der Stu­di­es,o.p.s.(Çek Cum­hu­ri­ye­ti), Es­to­ni­an Di­sab­led Women’s As­so­ci­ati­on (Es­ton­ya) ve Lit­hu­ani­an­Wo­men’s So­ci­ety (Lit­van­ya) ile ortak yü­rü­tü­len Av­ru­pa Bir­li­ği’nin des­tek­le­miş ol­du­ğu Güçlü Ka­dın­lar için Sivil Top­lum Di­ya­lo­ğu Pro­je­si eği­tim ve kon­fe­rans or­ga­ni­zas­yo­nu­na top­lam 492 kadın (384 + 108) fay­da­la­nı­cı ka­tıl­dı. Eği­tim­le­rin amacı ‘’kadın dostu şe­hir­ler ko­nu­sun­da far­kın­da­lık oluş­tur­mak’’ yerel yö­ne­tim­le­rin top­lum­sal cin­si­yet eşit­li­ği fa­ali­yet­le­ri­ni yerel plan­la­ma sü­reç­le­ri­ne dahil etme ka­pa­si­te­si­ni ar­tır­mak ve top­lum­sal cin­si­yet eşit­li­ği ala­nın­da fa­ali­yet gös­te­ren kadın sivil top­lum ku­ru­luş­la­rı­nın ka­pa­si­te­le­ri­ni ge­liş­tir­mek­tir’’ dedi.          

  Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: GÜÇLÜ KADINLARDAN FIRTINA' RAFTİNG
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °