"Gün siyaset günü değil, yaraları birlikte sarma günüdür"

BBP Rize Milletvekili Aday Adayı Abdulkadir Usta,

Güncel Haberler 2.03.2023 09:09:00 0

 Usta, dev­le­ti­mi­zin tüm ya­ra­la­rı sa­ra­cak gücü ol­du­ğu­nu söy­le­ye­rek "Gün si­ya­set günü değil, ya­ra­la­rı bir­lik­te sarma gü­nü­dür." şeklinde konuştu.
 Büyük Bir­lik Par­ti­si (BBP) Rize Mil­let­ve­ki­li Aday Adayı Ab­dul­ka­dir Usta yap­tı­ğı açık­la­ma­da, Ya­şa­nan dep­rem fe­la­ke­ti­nin ar­dın­dan kay­be­di­len can­la­rın geri ge­ti­ri­le­me­ye­ce­ği­ni ancak dev­let ve mil­let güç bir­li­ği ile diğer tüm ya­ra­la­rın en kısa sü­re­de ka­pa­na­ca­ğı­nı be­lir­te­rek, dep­rem­de ha­ya­tı­nı kay­be­den va­tan­daş­la­ra Allah'tan rah­met, ta­ra­lı­la­ra acil şi­fa­lar di­le­di.
"SİYASİ HESAP PEŞİNDE KO­ŞAN­LA­RI KENDİ VİCDAN­LA­RI­NA BI­RA­KI­YO­RUZ"
Ya­şa­nan fe­la­ke­tin ar­dın­dan dev­le­ti­mi­zin tüm ku­rum­la­rıy­la ve mil­le­tin se­fer­ber­li­ğe geç­ti­ği­ni söy­le­yen Usta, "Buna rağ­men daha fe­la­ke­tin bo­yu­tu gün yü­zü­ne çık­ma­dan, bir takım si­ya­set­çi­le­rin dev­let ne­re­de, asker ne­re­de di­ye­rek şov pe­şin­de koş­ma­la­rı­nı kı­nı­yo­ruz. Ya­ra­lar sa­rıl­ma­dan, in­sa­nı­mız enkaz al­tın­da kur­ta­rıl­ma­yı bek­ler­ken, ce­na­ze­ler dahi henüz def­ne­dil­me­den bu or­tam­da oy he­sa­bı ya­pa­rak, ka­ra­la­ma po­li­ti­ka­sı ya­pan­la­rı, kol­tuk he­ves­le­ri uğ­ru­na baş­ka­la­rı­nın ku­yu­la­rı­nı kaz­mak is­te­yen­le­ri, si­ya­si hesap pe­şin­de ko­şan­la­rı da kendi vic­dan­la­rı ile baş­ba­şa bı­ra­kı­yo­ruz. " ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °