Tarih: 31.08.2022 09:21

"Haftalık Yaşayamayız"

Facebook Twitter Linked-in

    Eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por, Spor Toto 1. Lig'in 4. haf­ta­sın­da 3 Eylül Cu­mar­te­si günü saat 20.00'de dep­las­man­da oy­na­ya­ca­ğı Yeni Ma­lat­yas­por ma­çı­nın ha­zır­lık­la­rı­nı sür­dür­dü.

    Tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por Meh­met Cen­giz Te­sis­le­ri'nde Tek­nik Di­rek­tör Bü­lent Kork­maz yö­ne­ti­min­de ya­pı­lan ant­ren­man ön­ce­sin­de basın men­sup­la­rı­nın so­ru­la­rı­nı ce­vap­la­yan sol kanat oyun­cu­su Ben­hur Keser, “Lig daha yeni baş­la­dı. İlk maçta evi­miz­de oy­na­dı­ğı­mız An­ka­ra Ke­çi­ören­gü­cü ma­çın­da tam is­te­dik­le­ri­mi­zi sa­ha­ya yan­sı­ta­ma­dık. Belki sa­vun­ma da belki hü­cum­da sa­ha­ya yan­sı­ta­ma­dık ama mü­ca­de­le gü­cü­mü­zün yük­sek ol­du­ğu­nu gös­ter­dik. De­niz­lis­por dep­las­ma­nın­da ise is­te­dik­le­ri­mi­zi yüzde yet­miş sa­ha­ya yan­sıt­tık, gol po­zis­yon­la­rı­na da gir­dik. Ancak de­ğer­len­di­re­me­dik.
    Dep­las­man­lar­da gol yol­la­rın­da­ki et­kin­li­ği­ni­zi ar­tı­rıp gol fır­sat­la­rı­nı de­ğer­len­dir­me­miz ge­re­kir. Lig yeni baş­la­dı, iyi bir ta­kı­mız, mü­ca­de­le eden, sis­te­mi olan bir ta­kı­mız. Haf­ta­lar geç­tik­çe daha iyi ola­ca­ğı­mı­zı dü­şü­nü­yo­rum. Ta­kı­mı­mız sı­fır­dan ku­ru­lan bir takım. Ne kadar mü­ca­de­le et­se­niz bazen sa­ha­ya yan­sı­ta­mı­yor­su­nuz. Ama bu yan­sıt­ma­ya­ca­ğı­mız an­la­mı­na da gel­mez. Daha çok gay­ret gös­ter­me­li­yiz. Ek­sik­le­ri­mi­zi ana­liz­ler­de ho­ca­lar bize gös­te­ri­yor. Biz de ona göre ek­sik­le­ri­mi­zi gi­der­me­ye ça­lı­şı­yo­ruz. İnşal­lah daha iyi ola­ca­ğız. Ben henüz is­te­di­ğim se­vi­ye­de de­ği­lim, haf­ta­lar devam et­tik­çe daha iyi ola­ca­ğım” ifa­de­le­ri­ne yer verdi.
    Yeni Ma­lat­yas­por'un zor bir dep­las­man ola­ca­ğı­nı be­lir­ten Keser, “İlk 2 haf­ta­yı unut­tuk, önü­müz­de Ma­lat­ya maçı var. Haf­ta­lık ya­şa­ya­ma­yız. Önü­müz­de­ki maç­la­ra odak­lan­ma­mız ge­re­kir. Ma­lat­ya dep­las­ma­nı da zor bir dep­las­man ola­cak. Trans­fer tah­ta­sı ka­pa­lı ama genç ve koşan bir takım. Bize de orada fark­lı bir bas­kıy­la oy­na­ya­cak­lar. Biz ça­lış­ma­la­rı­mı­zı sür­dü­rü­yo­ruz. Ora­dan 3 pu­an­la dön­me­miz lazım” dedi.
          

Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —