Hakem Semineri İlimizde Yapılacak

Tür­ki­ye Fut­bol Fe­de­ras­yo­nu Mer­kez Hakem Ku­ru­lu ta­ra­fın­dan Sezon ön­ce­si dü­zen­le­nen hakem se­mi­ner­le­ri bu yılki böl­ge­sel hakem se­mi­ne­ri 04.08.2022 per­şem­be günü (bügün) ili­miz­de ya­pı­la­cak.

Spor Haberleri 4.08.2022 11:12:00 0
Hakem Semineri İlimizde Yapılacak

    Böl­ge­sel At­le­tik test ve se­mi­ne­re Böl­ge­de­ki il­ler­den Rize, Trab­zon, Art­vin, Gü­müş­ha­ne, Bay­burt, Er­zu­rum, Kars, Ar­da­han, Er­zin­can ve Er­zu­rum il­le­rin­den Ulu­sal lig­ler­de görev yapan çok sa­yı­da Hakem ve göz­lem­ci­ler ka­tı­la­cak.
    Se­mi­ner günü hakem ve göz­lem­ci­ler ilk önce Rize Genç­lik Spor İl Mü­dür­lü­ğü Rize Genç­lik Mer­ke­zi Uğur Kork­maz Kon­fe­rans sa­lo­nun­da Fut­bol oyun ku­ral­la­rı ve de­ği­şen oyun ku­ral­la­rı hak­kın­da kap­sam­lı bir eği­tim Ulu­sal eği­tim­ci­ler ta­ra­fın­dan ve­ri­lecek, daha sonra ha­kem­ler aynı gün Şenol Birol Ama­tör fut­bol sa­ha­sın­da at­le­tik teste tabi tu­tu­la­cak­lar. Se­mi­ner ve at­le­tik teste ka­tıl­ma­yan veya ba­şa­rı­sız olan ha­kem­ler ulu­sal lig­ler­de görev ala­ma­ya­ca­ğı vur­gu­lan­dı.
    Böl­ge­sel Hakem se­mi­ne­ri­ne ka­tıl­mak için İli­mi­ze ge­lecek olan ha­kem­ler, göz­lem­ci­ler, eği­tim­ci­ler ve At­le­tik test ekip gö­rev­li­le­ri bir gün önce Rize’ye ge­lecek olup ko­nak­la­ma im­kâ­nı­na sahip ola­cak­la­rı bil­di­ril­di.
         

Ha­ber-Fo­to: Ser­dar SER­DAR


Anahtar Kelimeler: Hakem Semineri İlimizde Yapılacak
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °