Tarih: 02.03.2023 09:04

“HATAY TERK EDİLECEK VATAN DEĞİLDİR”

Facebook Twitter Linked-in

 An­tak­ya Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­ye­ti Baş­ka­nı ve Tür­ki­ye Ga­ze­te­ci­ler Fe­de­ras­yo­nu Onur Ku­ru­lu Baş­ka­nı Ahmet Ab­dul­la­hoğ­lu çağ­rı­da bu­lu­na­rak’ Hatay’ımı­zın kal­kın­ma­sı­nı biz­ler sağ­la­ya­bi­li­riz’ dedi.
 An­tak­ya Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­ye­ti Baş­ka­nı Baş­kan Ahmet Ab­dul­la­hoğ­lu açık­la­ma­sın­da şun­la­rı söy­le­di’’ aziz Hatay’lılar ön­ce­lik­le he­pi­mi­ze geç­miş olsun. Ölü­le­ri­mi­ze Al­lah­tan rah­met ya­ra­lı­la­rı­mı­za acıl şi­fa­lar di­li­yo­rum.
Sos­yal med­ya­da ne idüğü be­lir­siz soy­suz­la­rın yap­tık­la­rı pay­la­şım­la­ra karşı ön­ce­lik­le sivil top­lum ku­ru­luş­la­rın üye ve yö­ne­ti­ci­le­ri­ne ses­len­mek is­ti­yo­rum.
Hatay’ımı­zın An­tak­ya’mızın biz­ler ye­ni­den kal­kın­ma­sı­nı sağ­la­ya­bi­li­riz. Geç­miş­te biz sivil top­lum ku­ru­luş­la­rı ola­rak yap­tı­ğı­mız mü­ca­de­le­ler so­nu­cu bu gü­ze­lim şe­hi­re ka­zan­dır­dık­la­rı­mı­zı kimse gör­mez­lik­ten ge­le­mez. Bir kez daha kol­la­rı sı­va­yıp sa­ha­ya in­me­li­yiz.
Çadır ek­sik­li­ği devam edi­yor
Eğer si­ya­si­le­ri bek­le­yecek olur­sak bakın fe­la­ke­tin üze­rin­den haf­ta­lar geçti bir çadır so­ru­nu­nu bile çö­ze­me­di­ler. Ye­ni­den bir araya gelip An­ka­ra’nın yo­lu­na en kısa za­man­da yol­cu­lu­ğa çık­ma­lı­yız. Ya­par­sak biz Hatay’daki mes­lek ör­güt­le­ri yapar. Yoksa kap­lum­ba­ğa hı­zın­da­ki si­ya­set­çi­le­ri bek­le­ye­cek­sek vay ha­li­mi­ze. Bu çağ­rı­yı ben An­tak­ya Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­ye­ti Baş­ka­nı ola­rak ya­pı­yo­rum. Cevap ne kadar kısa za­man­da ve­ri­lir­se o kadar erken yol alı­rız. Hatay için ha­re­ke­te geçme za­ma­nı. Ga­za­mız mü­ba­rek olsun’ dedi.
        

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —