HAUNEDY ANZER KOOPERATİFİ RESMİ SATIŞ YERİ OLDU

Ha­unedy Doğal Yö­re­sel He­di­ye­lik Ürün­ler Alış­ve­riş Mer­ke­zi, Rize Şehr-i Anzer Ko­ope­ra­ti­fi Ürün­le­ri resmi satış an­laş­ma­sı im­za­lan­dı.

Güncel Haberler 25.03.2023 10:46:00 0
HAUNEDY ANZER KOOPERATİFİ RESMİ SATIŞ YERİ OLDU

 Mü­hür­lü Anzer Balı, Anzer Ko­ope­ra­ti­fi diğer ürün­le­ri­nin HA­UNEDY'de resmi ola­rak sa­tıl­ma­sı ile il­gi­li an­laş­ma Şehr-i Anzer Ta­rım­sal Kal­kın­ma Ko­ope­ra­ti­fi Baş­ka­nı Yusuf Lez­gi­oğ­lu ile Ha­unedy Do­ğal-Yö­re­sel-He­di­ye­lik Ürün­ler Alış­ve­riş Mer­ke­zi Or­ta­ğı Ali Rıza Kö­roğ­lu ta­ra­fın­dan im­za­lan­dı. An­laş­ma kap­sa­mın­da dün­ya­nın en şi­fa­lı balı ola­rak bi­li­nen Anzer Ko­ope­ra­ti­fin­den Mü­hür­lü, Üni­ver­si­te­den tah­lil­li, seri nu­ma­ra­lı, or­ji­nal Anzer Balı, Tarım Ba­kan­lı­ğın­dan onay­lı Kes­ta­ne, Çiçek, Çam, Sedir gibi bal­lar ile, Anzer Po­le­ni, Pro­po­lis, Polen, Arı Sütü, Arı Ek­me­ği gibi arı ürün­le­ri, Sür­me­ne Ye­ni­ay'da sa­hil­de Dev­let Ka­ra­yo­lu ya­nın­da bu­lu­nan HA­UNEDY Doğal Yö­re­sel He­di­ye­lik Ürün­ler Alış­ve­riş Mer­ke­zi Bal Ma­ğa­za­sın­da sa­tıl­ma­ya baş­lan­dı.
 Şehr-i Anzer Ta­rım­sal Kal­kın­ma Ko­ope­ra­ti­fi Baş­ka­nı Yusuf Lez­gi­oğ­lu an­laş­ma ile il­gi­li yap­tı­ğı açık­la­ma­da şun­la­rı söy­le­di. "Ku­rum­sal Bal­la­rı­mı­zın ta­ma­mı Ha­cet­te­pe Üni­ver­si­te­sin­den onay­lı or­ji­nal Anzer Ba­lı­dır.
Ül­ke­mi­zin ve özel­lik­le Ka­ra­de­niz Böl­ge­mi­zin vaz­ge­çil­mez geçim kay­na­ğı ve üre­tim mes­le­ği Arı­cı­lık­tır.
Rize İkiz­de­re İlçe­mi­zin Anzer kö­yün­de yük­sek yay­la­la­rın­da­ki ko­van­lar­dan, arı­la­rın bal­la­rı­nı ya­par­ken gös­ter­di­ği do­ğal­lık an­la­yı­şı bu eşsiz lez­ze­ti siz de­ğer­li ve seç­kin müş­te­ri­le­ri­mi­ze su­nu­yo­ruz.
Anzer Yay­la­sı 500 ci­va­rın­da çiçek çe­şit­li­li­ği ba­kı­mın­dan en zen­gin yay­la­lar­dan­dır. 100'e yakın en­de­mik Çiçek çe­şi­di sa­de­ce Anzer Yay­la­mız­da bu­lun­mak­ta­dır.
Yüz­ler­ce kovan arı­mız­la bin bir çeşit çi­çek­ler­den top­la­nan bal­la­rı­mı­zı, Tarım Ba­kan­lı­ğın­dan ve il­gi­li Üni­ver­si­te­ler­den tah­lil­le­ri yap­tı­ra­rak, ta­ma­men ste­ril bir or­ta­ma sahip bal dolum te­si­si­miz­de am­ba­laj­la­ya­rak siz­le­rin damak zev­ki­ne hitap etmek üzere hiz­me­te su­nu­yo­ruz.
Dün­ya­ca meş­hur, şifa kay­na­ğı ANZER Ba­lı­mı­zın ve Anzer Ürün­le­ri­mi­zin sa­tı­şı ile il­gi­li Trab­zon Sür­me­ne Ye­ni­ay'da bu­lu­nan Ha­unedy Doğal Yö­re­sel He­di­ye­lik Ürün­ler Alış­ve­riş Mer­ke­zi ile an­laş­ma yak­mak­tan çok mem­nu­nuz.
Doğal Yö­re­sel He­di­ye­lik Ürün­ler ve Bal Ma­ğa­za­sı­nı böl­ge­mi­ze ka­zan­dır­dık­la­rı için Ha­unedy or­tak­la­rı Ali Rıza Kö­roğ­lu ve Ömer Ziya Sa­rı­ali­oğ­lu'na te­şek­kür edi­yo­ruz." Şehr-i Anzer Ko­ope­ra­ti­fi ile Ha­unedy Bal Ma­ğa­za­sı ara­sın­da­ki an­laş­ma son­ra­sı belge tak­di­mi ya­pıl­dı ve ha­tı­ra fo­toğ­ra­fı çe­kil­di.
  

 Ha­ber-Fo­to: Ali Rıza KÖ­ROĞ­LU


Anahtar Kelimeler: HAUNEDY ANZER KOOPERATİFİ RESMİ SATIŞ
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °