“HAVALİMANINDA BANKAMATİK YOK, RİZEDEN GİDERKEN KARAYOLU IŞIKSIZ”

DOĞRU PARTİ RİZE İL BAŞKANI EYÜP DEMİR,

25.08.2022 09:08:00 0
“HAVALİMANINDA BANKAMATİK YOK, RİZEDEN GİDERKEN KARAYOLU IŞIKSIZ”

    Doğru Parti Rize İl Baş­ka­nı Eyüp Demir Ri­ze-Art­vin Ha­va­li­ma­nın­da ban­ka­ma­tik ol­ma­dı­ğı için yol­cu­lar sı­kın­tı çe­ki­yor dedi.
    Doğru Parti Rize İl Baş­ka­nı Eyüp Demir bölge için önem­li bir ih­ti­yaç olan Ri­ze-Art­vin Ha­va­li­ma­nın­da ek­sik­ler ol­du­ğu­nu söy­le­ye­rek gi­de­ril­me­le­ri­ni is­te­di.
    Rize'den Ha­va­li­ma­nı­na araç­la gi­der­ken gece sa­at­le­rin­de ka­ran­lık olan Ka­ra­yo­lu­nun ışık­lan­dı­rıl­ma­sı ge­re­kir diyen Baş­kan Eyüp Demir' 'Rize'den yola çı­kın­ca Gün­doğ­du kö­yü­ne kadar güzel ay­dın­lat­ma var.
    Gün­doğ­du'dan Ça­ye­li ve Ha­va­li­ma­nı­na kadar her yer ka­ran­lık Böyle yol olur mu? Trab­zon Ha­va­li­ma­nı­na gi­der­ken her yer her sa­at­te ay­dın­lık, Rize'deki ka­ra­yo­lu niçin ka­ran­lık için­de, bu­ra­da kim­ler yet­ki­li Ka­ra­yol­la­rı mı, TEDAŞ mı, Çoruh Edaş mı, Va­li­lik mi kim so­rum­lu ise lüt­fen ay­dın­lat­ma için ça­lış­ma ya­pıl­sın.
    Ha­va­li­ma­nı daha altı aylık ol­ma­dı ama yolu kap­ka­ran­lık. Ay­rı­ca Ha­va­li­ma­nın­da Ban­ka­ma­tik niye yok. Va­tan­daş­lar mağ­dur olu­yor.
    Gü­nü­müz­de Ban­ka­ma­tik­ler çok ge­rek­li ve Ri­ze-Art­vin Ha­va­li­ma­nın da da ko­nul­ma­lı'' dedi.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °