Tarih: 10.08.2022 09:28

"Hayata Başlarken" projesi kapsamında gelin ve bebek bohçası dağıtılıyor

Facebook Twitter Linked-in

    Doğum yapan ih­ti­yaç sa­hi­bi an­ne­le­re ve ev­li­lik ha­zır­lı­ğı yapan genç­le­re yar­dım ya­pıl­ma­sı­nın amaç­la­na­rak proje kap­sa­mın­da Kur’an kursu öğ­re­ti­ci­le­ri, TDV Kadın/Genç­lik Kol­la­rı üyesi ve gö­nül­lü­le­rin­den olu­şan heyet, aile­le­ri zi­ya­ret edi­yor.
    Ko­nuy­la il­gi­li açık­la­ma­lar­da bu­lu­nan Rize İl Müf­tü­sü Naci Çak­mak­çı, "Tür­ki­ye Di­ya­net Vakfı Kadın ve Genç­lik Kol­la­rı­mız bir­çok pro­je­de yer alı­yor. Vak­fı­mı­zın 'Ha­ya­ta Baş­lar­ken' isim­li pro­je­si ile yeni doğan be­bek­le­rin aile­le­ri­nin ve ev­li­lik ha­zır­lı­ğı yapan genç kız­la­rın yeni bir ha­ya­ta baş­lar­ken ata­cak­la­rı ilk adım­da yan­la­rın­da ol­ma­yı amaç­lı­yo­ruz. Ha­yır­se­ver­le­rin ayni ve nakdi ba­ğış­la­rıy­la ha­zır­la­dı­ğı­mız he­di­ye boh­ça­la­rı­nı, TDV Kadın ve Genç­lik Kol­la­rı ara­cı­lı­ğıy­la ih­ti­yaç sa­hi­bi aile­le­re ulaş­tı­rı­yo­ruz.
    Ha­yır­se­ver­le­rin ba­ğış­la­rı­nı ih­ti­yaç sa­hi­bi aile­le­re ulaş­tır­ma­yı amaç edi­nen Tür­ki­ye Di­ya­net Vakfı, Kadın ve Genç­lik Kol­la­rı gö­nül­lü­le­ri­mi­zin des­te­ğiy­le 'Ha­ya­ta Baş­lar­ken' isim­li proje ile ülke ge­ne­lin­de ol­du­ğu gibi Rize’de de yeni doğan ve çeyiz pa­ke­tiy­le iyi­lik yo­lun­da­ki ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dür­me­ye devam et­mek­te­dir" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. Çak­mak­çı, Tür­ki­ye Di­ya­net Vakfı’nın bu tür ça­lış­ma­la­rı­na her zaman des­tek olan ha­yır­se­ver va­tan­daş­la­ra te­şek­kür etti.

Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —