HAYATİ İNANÇ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

İlçe Genç­lik ve Spor Mü­dür­lü­ğü kon­fe­rans sa­lo­nun­da dü­zen­len­di.

Güncel Haberler 13.04.2023 11:10:00 0
HAYATİ İNANÇ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

 Kal­kan­de­re Kay­ma­kam­lı­ğı ve İlçe Milli Eği­tim Mü­dür­lü­ğü­nün or­ga­ni­ze et­ti­ği ve Ge­le­ce­ği­miz Genç Umut­lar Der­ne­ği ile Kal­kan­de­re Eği­tim, Sağ­lık, Çevre ve Kül­tür Vak­fı­nın des­te­ğiy­le ger­çek­le­şen “Can Veren Per­va­ne­ler Kon­fe­ran­sı” İlçe Genç­lik ve Spor Mü­dür­lü­ğü kon­fe­rans sa­lo­nun­da dü­zen­len­di.
 Ço­ğun­lu­ğu öğ­ren­ci ve öğ­ret­men­ler­den olu­şan muh­te­şem ka­tı­lım­cı­lar te­le­viz­yon ek­ran­la­rın­dan ta­nı­dık­la­rı öğ­ret­men, avu­kat ve su­nu­cu Ha­ya­ti İnanç’ın ’’Can veren per­va­ne­ler’’ ko­nu­lu kon­fe­ran­sı­nı dik­kat­le din­le­di­ler.
 Kon­fe­ran­sı din­le­mek için İkiz­de­re’den de bir­çok öğ­ren­ci ve öğ­ret­me­nin Kal­kan­de­re’deki prog­ra­ma ka­tıl­dı­ğı öğ­re­nil­di. Ge­le­ce­ği­miz Genç Umut­lar Der­ne­ği ile Kal­kan­de­re Eği­tim, Sağ­lık, Çevre ve Kül­tür Vakfı spon­sor­lu­ğun­da ger­çek­le­şen Prog­ram so­nun­da Kay­ma­kam Mus­ta­fa Salih Bay­ram Ha­ya­ti İnanç’a, Der­nek Baş­ka­nı Bur­han Ma­kı­roğ­lu’na ve İşa­da­mı İsan İbar’a pla­ket verdi. Ha­ya­ti İnanç’ın kon­fe­ran­sı­na bil­has­sa genç­ler ta­ra­fın­dan yoğun bir ilgi oldu.
 İlgi gören Kon­fe­ran­sa Kal­kan­de­re Kay­ma­kam Ve­ki­li olan İkiz­de­re Kay­ma­ka­mı Mus­ta­fa Salih Bay­ram, Kal­kan­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Kenan Yıl­dı­rım daire amir­le­ri va­tan­daş­lar ve öğ­ren­ci­ler ka­tıl­dı.
Ha­ya­ti İnanç kim­dir
1962 De­niz­li do­ğum­lu olan Ha­ya­ti İnanç, Avu­kat­lı­ğın dı­şın­da ya­yın­cı­lık, yö­ne­ti­ci­lik, de­net­çi­lik, öğ­ret­men­lik ve su­nu­cu­luk yap­mış­tır. Kla­sik eser­ler­den edin­di­ği he­ye­ca­nı, her yaş­ta­ki genç­ler­le pay­laş­ma­yı hayat tarzı ha­li­ne ge­tir­miş­tir. TRT'de "Can Veren Per­va­ne­ler" prog­ra­mı­nı sun­mak­ta, ya­yın­lan­mış bir­çok ki­ta­bı bu­lun­mak­ta­dır.
                     

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: HAYATİ İNANÇ KONFERANSINA YOĞUN
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °