HAYDİ, ÇOCUKLAR GÜREŞE PROJESİNE YOĞUN İLGİ

Rize Genç­lik ve Spor Ba­kan­lı­ğı top­lan­tı sa­lo­nun­da ger­çek­leş­ti­re­rek su­num­da, Güreş sporu yap­mak is­te­yen ço­cuk­lar ve ve­li­le­ri yoğun ka­tı­lım gös­ter­di­ler.

Yerel Haberler 29.03.2022 09:51:00 0
HAYDİ, ÇOCUKLAR GÜREŞE PROJESİNE YOĞUN İLGİ

    Rize'de Güreş Ant­re­nör­le­ri Bir­le­şe­rek, Ata sporu, “Haydi Ço­cuk­lar Gü­re­şe” adı al­tın­da baş­la­tı­lan proje ile il­gi­li, Rize Genç­lik ve Spor Ba­kan­lı­ğı top­lan­tı sa­lo­nun­da ger­çek­leş­ti­re­rek su­num­da, Güreş sporu yap­mak is­te­yen ço­cuk­lar ve ve­li­le­ri yoğun ka­tı­lım gös­ter­di­ler.
    Rize Genç­lik ve Spor İl Mü­dü­rü Gür­han Yıl­dız, Rize İl Milli Eği­tim Mü­dü­rü Engin Emen’inde ka­tıl­dı­ğı proje ta­nı­tım top­lan­tı­sı­na yüz­ler­ce öğ­ren­ci ve­li­le­riy­le bir­lik­te ka­tıl­dı­lar. Rize Genç­lik ve Spor İl spor Mü­dü­rü Gür­han Yıl­dız ve Rize İl Milli Eği­tim Mü­dü­rü Engin Emen, “Haydi Ço­cuk­lar Gü­re­şe” ta­nı­tım pro­je­sin­de yap­tık­la­rı ko­nuş­ma­lar­da, Ata sporu gü­re­şin ulus­la­ra­ra­sı mü­sa­ba­ka­lar­da ül­ke­mi­ze en çok altın ma­dal­ya ka­za­nan spor bran­şı ol­du­ğu­na vurgu yap­tı­lar. Spor­cu Ant­re­nör­le­rin yap­mış ol­duk­la­rı bil­gi­len­dir­me su­num­dan do­lay­dı pro­je­yi yü­rü­ten güreş ant­re­nör­le­ri­ni tedip, ça­lış­ma­la­rın­da baş­la­rı­lar di­le­di­ler. Proje eski şam­pi­yon milli gü­reş­çi Ant­re­nör­ler Taner Ak­bu­lut, Murat Kurt, Mev­la­na Ke­tan­cı, Yaşar Cam­baz­lar, İlker Sön­mez, Faik Öz ve Ali Oğuz Gür­sel’den olu­şu­yor.
     

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °