HAYIRSEVERLERİN YAPTIRDIĞI TÜRKÇE EĞİTİM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI. ÇOCUKLARA GİYECEK YARDIMI YAPILDI

HAYIRSEVERLERİN YAPTIRDIĞI TÜRKÇE EĞİTİM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI. ÇOCUKLARA GİYECEK YARDIMI YAPILDI

KYDD-Ka­dim Yurt­lar Da­ya­nış­ma Der­ne­ği ön­cü­lü­ğün­de Ana­va­tan Tür­ki­ye’den Ana­yurt Güney Tür­kis­tan’a ya­pı­lan yar­dım­lar devam edi­yor.

 Güney Tür­kis­tan’ın Tahar vi­la­ye­tin­de Alper Dirim Hocam ta­ra­fın­dan Kadim Yurt­lar Da­ya­nış­ma Der­ne­ği ön­cü­lü­ğün­de güzel ça­lış­ma­la­rın ya­pıl­ma­sı ha­yır­se­ver iş in­san­la­rı­nın yar­dım­la­rı­na devam et­me­si­ne de teş­vik olu­yor.
 Ya­pı­lan ça­lış­ma­lar hak­kın­da Kadim Yurt­lar Da­ya­nış­ma Der­ne­ği ta­ra­fın­dan ya­pı­lan açık­la­ma­da’’ yap­tı­rı­lan Nur­can-Al­per Dirim TÜRK­ÇE EĞİTİM MER­KEZİ nin açı­lı­şı ger­çek­leş­ti. Eği­tim Mer­ke­zi­mi­zin Öğ­ret­men­ler Odası ve Sı­nı­fın mef­ru­şat mas­raf­la­rı­nı kar­şı­la­yan Üs­kü­dar’dan iş in­sa­nı Ali Ekşi kar­de­şi­mi­ze ve Tahar da bu hiz­me­tin ger­çek­leş­me­si­ni sağ­la­yan başta Ehsan kar­de­şim olmak üzere tüm emek ve des­tek ve­ren­le­re KYDD adına te­şek­kür edi­yo­rum.
Ço­cuk­la­ra gi­yecek yar­dı­mı
Ay­rı­ca Güney Tür­kis­tan İş in­sa­nı Hasan Top­baş ta­ra­fın­dan küçük Ba­la­la­rı­mı­za he­di­ye edi­len giyim kuşam mal­ze­me­le­ri­nin 2. bö­lü­mü da­ğı­tıl­dı. Can­la­rın se­vin­ci­ne di­yecek yoktu. Hasan Top­baş bey­den ve bu hiz­me­ti ger­çek­leş­ti­ren kar­deş­le­rim­den Allah razı olsun.200 e yakın Çocuk çok mutlu oldu. Yar­dım ve des­tek­le­ri­miz her zaman devam ede­cek­tir’ ’de­nil­di.
         

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU