"Hedefimiz galibiyetle dönmek"

Çaykur Rizesporlu Sinan Osmanoğlu,

Spor Haberleri 3.03.2023 09:52:00 0

 Sinan Os­ma­noğ­lu Yıl­port Sam­suns­por maçı ön­ce­si yap­tı­ğı açık­la­ma­da, “Maçın öne­mi­ni bi­li­yo­ruz ve en iyi şe­kil­de ha­zır­lan­ma­ya ça­lış­tık. Buna göre mü­ca­de­le ede­ce­ğiz. He­de­fi­miz ga­li­bi­yet­le dön­mek” dedi.
 Eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por cu­mar­te­si günü (yarın) saat 19.00’da oy­na­ya­ca­ğı Yıl­port Sam­suns­por maçı ha­zır­lık­la­rı­nı ta­mam­la­yıp maç sa­ati­ni bek­le­me­ye baş­la­dı.
Meh­met Cen­giz te­sis­le­rin­de ya­pı­lan son ant­ren­man ön­ce­si açık­la­ma yapan yeni trans­fer de­fans oyun­cu­su Sinan Os­ma­noğ­lu kri­tik bir maç ola­ca­ğı­nı söy­le­ye­rek “Dep­rem do­la­yı­sıy­la zor bir süreç ge­çi­ri­yo­ruz.
Lige de ara ve­ril­di. Sam­sun maçı için tek­rar­dan ha­zır­lan­ma­ya ça­lış­tık. Bu arayı en iyi şe­kil­de de­ğer­len­dir­me­ye ça­lış­tık. Yeni gelen trans­fer­le­rin uyum sü­re­ci açı­sın­dan da iyi oldu. Önü­müz­de­ki maç kri­tik bir maç. Çay­kur Ri­zes­por he­de­fi olan bir takım, şam­pi­yon­luk is­te­yen bir takım. Bu da benim bu­ra­ya gel­mem de önem­li bir et­ken­di. Ben de bu he­de­fe en iyi şe­kil­de katkı ver­mek is­ti­yo­rum. Bu he­de­fe ulaş­mak is­ti­yo­ruz. Bu hedef uğ­run­da da bu hafta ki maç önem­li ve kri­tik bir maç. Maçın öne­mi­ni bi­li­yo­ruz ve en iyi şe­kil­de ha­zır­lan­ma­ya ça­lış­tık. Buna göremü­ca­de­le ede­ce­ğiz. He­de­fi­miz ga­li­bi­yet­le dön­mek” şek­lin­de ko­nuş­tu. "HER HAFTA YENİ BİR FİNAL OLA­CAK" Sinan Os­ma­noğ­lu “Üst ta­raf­ta pu­an­lar bir­bi­ri­ne yakın bu yarış sü­recek gibi gö­zü­kü­yor. So­ğuk­kan­lı olmak ve maç maç bak­mak lazım. Her hafta yeni bir final ola­cak. 1 puan kay­bın­da ge­ri­ye düşüp 1 puan ka­zan­dı­ğı­nız­da öne ge­çi­yor­su­nuz. Ka­zan­ma he­de­fi­ne yö­ne­lik ça­lış­ma­la­rı­mı­zı sür­dü­re­ce­ğiz bu he­de­fe ula­şa­ca­ğı­mı­za da ina­nı­yo­rum.”ifa­de­le­ri­ne yer verdi.


Anahtar Kelimeler: "Hedefimiz galibiyetle dönmek"
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °