Tarih: 31.05.2023 09:11

HELEN HOLİDAYS KARADENİZ'DE

Facebook Twitter Linked-in

 Helen Ho­li­days Ope­ras­yon Genel Mü­dü­rü İsmail İnaç, Otel­le­ler­den So­rum­lu Genel Müdür Nes­rin Öz­çe­lik Yaşar, Tur­lar­dan so­rum­lu Genel Müdür Ahmet Ali ve Bursa ve Trab­zon Böl­ge­le­rin­den so­rum­lu Bölge Mü­dü­rü Rabia Elçin Ka­sa­poğ­lu ile bir­lik­te Ka­ra­de­niz Böl­ge­si­ne geldi.
 İstan­bul’dan ül­ke­miz­de­ki tüm böl­ge­le­re ve Or­ta­do­ğu ül­ke­le­ri başta olmak üzere, Azer­bay­can, Bosna Her­sek, Al­man­ya, Hol­lan­da, Gür­cis­tan, Libya, Lüb­nan ve Bal­kan­lar gibi dün­ya­nın her böl­ge­si­ne dü­zen­li şe­kil­de ça­lış­tık­la­rı­nı söy­le­yen Helen Ho­li­days Ope­ras­yon Genel Mü­dü­rü İsmail İnaç, Ka­ra­de­niz Böl­ge­sin­de de yoğun şe­kil­de ça­lış­ma­ya baş­la­ya­cak­la­rı­nı ifade etti.
Ka­ra­de­niz Böl­ge­sin­de acen­ta ola­rak Alya Tra­vel 61 ile bir­lik­te ça­lış­tık­la­rı­nı ifade eden İnaç, Alya Tra­vel 61’in ça­lış­ma sis­te­min­den, dü­ze­nin­den mem­nun ol­duk­la­rı­nı ve bu ve­si­le ile Alya Tra­vel 61 sa­hi­bi Yaşar Misir beye ve tüm eki­bi­ne te­şek­kür etti.
Ka­ra­de­niz Böl­ge­si­nin ta­ri­hi ve doğal gü­zel­lik­le­ri­ni gör­me­ye ge­tir­dik­le­ri mi­sa­fir­le­ri­nin Doğal Yö­re­sel ve He­di­ye­lik Ürün­ler­le il­gi­li Ha­unedy Ma­ğa­za­sı­na uğ­ra­ma­la­rı­nı tav­si­ye et­tik­le­ri­ni be­lir­ten Helen Ho­li­days Yö­ne­tim ekibi, Ha­unedy Ma­ğa­za­sı­nı böl­ge­ye ka­zan­dır­dık­la­rı için iş­let­me sa­hip­le­ri Ali Rıza Kö­roğ­lu ve Ömer Ziya Sa­rı­ali­oğ­lu’na te­şek­kür etti. Helen Ho­li­days yet­ki­li­le­ri, Mü­hür­lü Anzer Balı Resmi satış yeri olan Ha­unedy Doğal Ürün­ler Ma­ğa­za­sın­da şifa kay­na­ğı Mü­hür­lü Anzer Ba­lı­na hay­ran kal­dık­la­rı­nı ifade et­ti­ler.
Helen Ho­li­days yö­ne­tim ekibi, Uzun­göl, Ayder’in bu­lun­du­ğu, ye­şi­li, de­ni­zi, ta­ri­hi ve do­ğa­sı ile eşsiz gü­zel­lik­le­ri ba­rın­dı­ran Ka­ra­de­niz Böl­ge­sin­de tu­riz­min tüm se­ne­ye ya­yıl­ma­sı için yet­ki­li­ler ve pay­daş­lar­la ortak ça­lış­ma­lar ya­pa­cak­la­rı­nı vur­gu­la­dı­lar.
Helen Ho­li­days yö­ne­tim eki­bi­nin Trab­zon ve Rize’de otel, lo­kan­ta ve diğer ben­zer iş­let­me­le­ri zi­ya­ret ede­rek, Ka­ra­de­niz bölge ça­lış­ma­la­rı­nı ta­mam­la­ya­cak­la­rı öğ­re­nil­di.
   

Ha­ber-Fo­to: Ali Rıza KÖ­ROĞ­LU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —