“HEPİMİZ POTANSİYEL ENGELLİYİZ”

BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ,

Güncel Haberler 2.01.2023 17:15:00 0
“HEPİMİZ POTANSİYEL ENGELLİYİZ”

İkiz­de­re Be­le­di­ye­si ta­ra­fın­dan en­gel­li ço­cu­ğu evine rahat ulaş­tır­mak için asan­sör ya­pıl­dı.
       Asan­sör ya­pı­mın­da yar­dım­se­ver­le­re çağ­rı­da bu­lu­na­rak des­tek is­te­yen MHP li İkiz­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz 11 ya­şın­da­ki do­ğuş­tan en­gel­li ço­cu­ğa önce te­ker­lek­li san­dal­ye son­ra­sın­da da ikin­ci kat­ta­ki evine ulaş­mak için asan­sör ya­pı­mı­na des­tek oldu.
 He­pi­miz birer po­tan­si­yel en­gel­li ada­yı­yız diyen MHP’li İkiz­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz’’ il­çe­miz­de, çev­re­miz­de ilk he­de­fi­miz in­san­dır.
Yar­dı­ma veya hiz­me­te muh­taç kim var ise im­kân­la­rı­mız nis­pe­tin­de onun der­di­ne çare olmak is­te­riz.
İsmini yaz­ma­sa­nız iyi olur. Bir ar­ka­da­şı­mı­zın do­ğuş­tan en­gel­li ço­cu­ğu 11 ya­şın­da yü­rü­me en­gel­li. Me­lek­ler yola çı­kın­ca gök­yü­zü gü­ler­miş. Yani sen iyi ni­yet­le yola çık Allah iş­le­ri­ni ko­lay­laş­tı­rır. Bu güzel ço­cu­ğu­mu­za önce Rize En­gel­siz Yaşam Der­ne­ği­nin ve gönlü güzel ar­ka­daş­la­rı­mı­zın des­te­ği ile elekt­rik­li san­dal­ye aldık.
Ancak aile­nin ya­şa­dı­ğı ev yük­sek gi­riş­li eski ve asan­sör­süz ol­du­ğu için an­ne­si ev­la­dı­nı ku­ca­ğı­na alıp in­dir­mek zo­run­da ka­lı­yor­du ve bu çok me­şak­kat­li bir işti. Biz bu nok­ta­da da dev­re­ye gir­dik önce çok eski olan mer­di­ven­le­ri İkiz­de­re Be­le­di­ye­si ahşap iş­le­ri atöl­ye­miz­de ye­ni­den inşa ettik de­va­mın­da elekt­rik­li san­dal­ye­nin aile­nin ya­şa­dı­ğı yük­sek gi­riş­li (ikin­ci kat) rahat çık­ma­sı için gü­ven­li bir asan­sör yapım pro­je­si­ni çı­kar­tıp mal­ze­me­le­ri­ni aldık ancak daha gü­ven­li ve stan­dart­la­ra uygun ol­ma­sı için dev­re­ye güzel yü­rek­li bir hem­şe­ri­miz girdi. Ha­yır­se­ver Ali Ta­vuk­çu­oğ­lu hem­şe­ri­miz İstan­bul’dan işini bı­ra­kıp İkiz­de­re’ye ya­nın­da ekibi ile gelip bir­çok eksik mal­ze­me­yi de kendi ta­mam­la­yıp( motor, iniş çıkış sis­te­mi, ray sis­te­mi) asan­sö­rü­mü­zü ha­ya­ta ge­çir­dik.
Bu pro­je­de bize büyük des­tek olan başta İstan­bul’daki iş ar­ka­daş­la­rım, Rize En­gel­siz Yaşam Der­ne­ği, ha­yır­se­ver hem­şe­ri­miz Ali Ta­vuk­çu­oğ­lu kar­de­şim ve Be­le­di­ye­mi­zin ahşap atöl­ye us­ta­sı Mus­ta­fa Ham­za­oğ­lu’na aile­miz, ev­la­dı­mız ve şah­sım adına şük­ran­la­rı­mı su­nu­yo­rum. Rab­bim hep­sin­den razı olsun. Unut­ma­ya­lım he­pi­miz birer en­gel­li ada­yı­yız’’ dedi.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °