İbrahim Turgut Çaykur Rizespor’ un Yeni başkanı Oldu

1. lig tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por’un 92. Ola­ğa­nüs­tü kong­re­si ya­pıl­dı. Tek liste ile gi­ri­len kong­re­de baş­kan­lı­ğa İbra­him Tur­gut se­çil­di.

Spor Haberleri 22.06.2022 09:10:00 0
İbrahim Turgut Çaykur Rizespor’ un Yeni başkanı Oldu

    İsmail Kah­ra­man Kül­tür Mer­ke­zin­de ya­pı­lan kong­re­ye eski baş­kan Tahir Kıran yeni baş­kan İbra­him Tur­gut’a Ri­zes­por ro­ze­ti ta­ka­rak kong­re­ye ge­çil­di. Tek liste ile gi­di­len kong­re­de yö­ne­tim şu şe­kil­de oluş­tu.
Asil yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri şu isim­ler­den oluş­tu: Ali Hay­dar Er, Yusuf Ziya Alim, Adnan Er, Yusuf Ka­ra­loğ­lu, Ser­kan Ka­ra­vin, Prof. Dr. Kemal Me­mi­şoğ­lu, Prof. Dr. Hasan Türüt, Orkun Kal­ka­van, İsmail Ku­yum­cu, Av. Ümit Peçe, İmdat Ön­çı­rak, Fatih Ba­koğ­lu, Ahmet Do­ku­ma­cı, Temel Ha­cı­öme­roğ­lu, Fatih Kı­zıl­tan, Saf­fet Kopuz, Recep Şalcı ve Mus­ta­fa Çi­lin­gi­roğ­lu.
De­net­le­me Ku­ru­lu: Ali­han Te­la­tar, Ars­lan Kal­ka­van, Melek Ba­koğ­lu
Di­sip­lin Ku­ru­lu: İsmail Ko­ca­man, Ateş Ha­ti­noğ­lu, Hüsnü Kamil Bakır
    Kong­re­de ko­nuş­ma yapan yeni baş­kan İbra­him Tur­gut, “Çay­kur Ri­zes­por’un spor­tif ba­şa­rı­sı­nı he­def­le­yen bir yapı oluş­tur­mak için eki­bim­le be­ra­ber aday ol­du­ğu­mu ve ta­kı­mı en yük­sek ba­şa­rı se­vi­ye­si­ne ta­şı­mak için mü­ca­de­le ede­ce­ği­mi bil­me­ni­zi is­te­rim. Bu mü­ca­de­le­yi ve­rir­ken viz­yo­nu­mu­zu dü­rüst, şef­faf, il­ke­li, sport­men­ce ve sür­dü­rü­le­bi­lir ol­ma­sı vaz­ge­çil­mez şi­arı­mız­dır. Ya­şa­dı­ğı­mız çağda spor­tif ba­şa­rı, idari ve mali di­sip­lin­den ayrı dü­şü­nü­le­mez. Önü­müz­de­ki dö­nem­de bizi ulaş­mak is­te­di­ği­miz nok­ta­ya gö­tü­recek yolu, bu denk­lem be­lir­le­yecek. Yö­nü­müz bel­li­dir. Bu gün ön­ce­ki dö­nem­ler­de ya­pı­lan hiz­met­le­re ye­ni­le­ri­ni ek­le­ye­rek gü­cü­mü­ze güç katma, daha güzel hiz­met­ler yapma gü­nü­dür. Bugün bir­lik ve be­ra­ber­lik gü­nü­dür. Bu ve­si­le ile ku­lü­bü­mü­zü bu gün­le­re ta­şı­yan Tahir Kıran baş­ka­nı­mız olmak üzere tüm baş­kan ve yö­ne­ti­ci­le­ri­mi­ze hiz­met­le­rin­den ötürü te­şek­kür ede­rim” dedi. Baş­kan İbra­him Tur­gut ko­nuş­ma­sı­nın de­va­mın­da, “Çay­kur Ri­zes­por'un kay­be­decek bir da­ki­ka­sı yok­tur. Bu gün ive­di­lik­le kol­la­rı­mı­zı sı­va­ya­rak dört elle ta­kı­ma sa­rıl­ma­lı­yız. Önü­müz­de­ki sü­reç­te tüm ile­ti­şim ka­nal­la­rı­mı­zı aça­rak, ca­mi­anın ile­ti­şi­mi­ni güç­len­di­re­ce­ğiz. Ge­li­şen tek­no­lo­jiy­le be­ra­ber ile­ti­şim mec­ra­la­rı­nı güç­len­di­re­ce­ğiz. Bunu ya­par­ken de ca­mi­amı­zın tüm bi­le­şen­le­ri ile fikir alış­ve­ri­şin­de bu­lu­na­ca­ğı­mız or­tam­lar oluş­tu­ra­ca­ğız. Çay­kur Ri­zes­por, bir­lik­te üzü­lüp, bir­lik­te se­vin­me­si­ni bi­len­le­rin ta­kı­mı­dır. Çay­kur Ri­zes­por’u alt ya­pı­dan üst ya­pı­ya uza­nan ya­pı­sal bir plan­la fut­bol­da sür­dü­rü­le­bi­lir ulus­la­ra­ra­sı bir sis­te­me ve fut­bol ak­lı­na ka­vuş­tur­mak için ça­lış­ma­la­ra baş­la­ya­ca­ğız. Çay­kur Ri­zes­por’u is­te­nen nok­ta­ya ta­şı­ya­bil­mek için etkin bir plan­la­ma­ya ih­ti­yaç duy­duk ve ça­lış­ma­la­rı­mı­zı bu doğ­rul­tu­da sür­dü­re­ce­ğiz. Zor bir gö­re­ve aday ol­du­ğu­mu­zu inkâr et­mi­yo­ruz, ancak al­tı­nı çi­ze­rek söy­lü­yo­rum ki Ri­zes­por'a hiz­met­le geçen her gün büyük bir onur­dur. Rize halkı en iyi­si­ne la­yık­tır. Çay­kur Ri­zes­por en iyi­si­ne la­yık­tır. Bunu hep bir­lik­te ba­şa­ra­ca­ğız” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °