İÇİŞLERİ BAKANLIĞIINDAN YUSUFELİ BELEDİYESİ'NE HİBE OTOBÜS

İÇİŞLERİ BAKANLIĞIINDAN YUSUFELİ BELEDİYESİ

Araç, iş­lem­le­rin ta­mam­lan­ma­sı son­ra­sın­da hiz­met ver­me­ye baş­la­ya­cak.

 T.C. İçiş­le­ri Ba­kan­lı­ğı Yu­su­fe­li Be­le­di­ye­si’ne AFAD yar­dım­la­rı kap­sa­mın­da bir adet oto­büs hibe etti. AFAD Genel Mü­dür­lü­ğü ta­ra­fın­dan Yu­su­fe­li Be­le­di­ye Baş­kan­lı­ğı­na hibe edi­len oto­büs 2 Mayıs 2023 ta­ri­hin­de il­çe­ye ge­ti­ril­di. Araç, iş­lem­le­rin ta­mam­lan­ma­sı son­ra­sın­da hiz­met ver­me­ye baş­la­ya­cak.
 Hibe araç için Bakan Soylu’ya te­şek­kür eden Yu­su­fe­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sn. Eyüp Ay­te­kin, “Yeni ilçe ye­ri­miz­de daha geniş bir coğ­raf­ya­ya hiz­met ve­re­ce­ğiz.
Bu yüz­den araç par­kı­mı­zı ge­niş­let­me­miz ge­re­ki­yor­du. Sayın Ba­ka­nı­mı­zın il­çe­mi­ze AFAD yar­dım­la­rı kap­sa­mın­da bir adet oto­büs hibe edil­me­si ta­li­ma­tı ver­miş­ti. Geç­ti­ği­miz ay içe­ri­sin­de ge­rek­li iş­lem­ler ta­mam­la­na­rak ara­cı­mı­zı il­çe­mi­ze ge­tir­dik. Be­le­di­ye­mi­ze bu ara­cın hibe edil­me­si­ne ve­si­le olan İçiş­le­ri Ba­ka­nı Sü­ley­man Soylu ’ya ve AFAD Genel Mü­dür­lü­ğü­mü­ze şah­sım ve ilçem adına te­şek­kür edi­yo­rum. ”dedi.
     

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı