Tarih: 06.04.2023 10:30

İDAK EKİBİ NURDAĞINDA YARDIM DA BULUNDU

Facebook Twitter Linked-in

 İkiz­de­re Arama Kur­tar­ma ekibi (İDAK) İkiz­de­re ve Kal­kan­de­re’den top­la­nan önem­li öl­çü­de gıda mad­de­si olan mal­ze­me­le­ri Nur­da­ğı’nda ih­ti­yaç sa­hip­le­ri­ne da­ğıt­tı.
 Ga­zi­an­tep’in en çok hasar gören il­çe­si olan Nur­da­ğı’nda dep­rem­ze­de aile­le­re 3 araç­la İkiz­de­re ve Kal­kan­de­re il­çe­le­rin­den yar­dım gö­tü­ren İDAK ekibi önem­li bir gö­re­vi ye­ri­ne ge­tir­di.
Bir sü­re­dir Nur­da­ğı’nda ko­or­di­na­tör Vali ola­rak gö­rev­de bu­lu­nan Rize Va­li­si Kemal Çeber baş­kan­lı­ğın­da yar­dım is­te­yen aile­le­re ulaş­tı­rı­lan mal­ze­me­le­rin ye­ri­ne ulaş­tı­rıl­ma­sı İDAK eki­bi­ni mem­nun etti.
Top­la­nan yar­dım­lar için Rize Va­li­si Kemal Çeber Ri­ze­li­le­re bir kez daha te­şek­kür etti.
Nur­da­ğı’ndaki yar­dım da­ğı­tım es­na­sın­da eski İkiz­de­re Kay­ma­kam­la­rın­dan Hacı Kerim Meral’inde Er­me­nek Kay­ma­kam­lı­ğın­dan Nur­da­ğı’na gö­rev­len­di­ri­le­rek il­çe­de ça­lış­ma­la­ra yar­dım­cı ol­du­ğu öğ­re­nil­di.
İDAK eki­bin­de Er­tuğ­rul İspir, Murat Sel­çuk İspir, İrfan Katar, Şenol Kuy, Recep Çakır, Ser­kan Yıl­maz, Hü­se­yin Yıl­maz, Ahmet Ko­ca­man, Oktay Ek­şi­oğ­lu, Ser­kan Kurt yer ala­rak Rize’ye doğru yola çık­tı­lar.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —