İKİZDERE BELEDİYE BAŞKANINDAN TEPKİ VAR

İKİZDERE BELEDİYE BAŞKANINDAN TEPKİ VAR

İkiz­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz il­çe­ye komşu il­çe­ler­den ge­ti­ri­lip bı­ra­kı­lan sa­hip­siz kö­pek­ler için si­tem­de bu­lun­du.

 MHP li İkiz­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz sos­yal medya say­fa­sın­da yap­tı­ğı açık­la­ma­sın­da’ ’Bu kat­li­am­da sizin de pa­yı­nız var. Tek su­çu­muz so­kak­ta ya­şa­yan can­la­ra sahip çık­mak mı? Ayıp ama yap­ma­yın artık bunu. De­ğer­li komşu Be­le­di­ye yet­ki­li­le­ri lüt­fen kendi ma­hal­le­le­ri­niz­den, so­kak­la­rı­nız­dan top­la­dı­ğı­nız sokak hay­van­la­rı­nı İkiz­de­re sı­nır­la­rı içine bı­rak­ma­yın, bu suç­tur ve vic­dan­sız­lık­tır ku­su­ru­ma bak­ma­yın ama so­rum­suz­luk­tur. Sözlü ola­rak hep uyar­dım ka­me­ra ka­yıt­la­rı eli­miz­de artık ta­ham­mü­lü­müz yok biz­ler nasıl bu ko­nu­da eli­mi­zi taşın al­tı­na so­ku­yor­sak siz­ler de bu sesiz can­lar ko­nu­sun­da eli­ni­zi taşın al­tı­na sok­ma­lı­sı­nız yani top­la­yıp bir kam­yo­ne­te dol­du­rup dağın ba­şı­na veya İkiz­de­re’ye artık bı­rak­ma­yın.
Yar­gı­ya ta­şı­ya­ca­ğız
Etik olmaz diye tu­ta­nak tutup yar­gı­ya ta­şı­ma­dık ama artık ge­re­ği­ni ya­pa­ca­ğız. Sa­hip­siz bir şe­kil­de dı­şar­dan kam­yo­net­le ge­ti­ri­lip bı­ra­kı­lan bu sokak hay­van­la­rı ken­di­le­ri­ne alan bul­mak için şen­lik olan ma­hal­le­le­ri­miz­de yo­ğun­la­şı­yor ve sonuç fo­toğ­raf­lar­da gör­dü­ğü­nüz durum. Va­tan­da­şın kü­me­si­ne girip 12 ta­vu­ğu­nu telef etti. Elim­de­ki ka­me­ra ka­yıt­la­rı­nı va­tan­da­şa verip siz­ler hak­kın­da dava mı aç­tı­ra­lım? Komşu be­le­di­ye yet­ki­li­le­ri artık bu dav­ra­nış­lar­dan vaz­geç­sin lüt­fen’’ dedi.
      

 Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU