İL BAŞKANI ALİM “2023 SEÇİMLERİ KADER SEÇİMİDİR”

AK Parti Rize İl Baş­ka­nı İshak Alim yap­tı­ğı esnaf zi­ya­ret­le­rin­de “2023 yılı se­çim­le­ri sa­de­ce ül­ke­miz için değil tüm maz­lum coğ­raf­ya­la­rı­nın kader se­çi­mi­dir.

Yerel Haberler 29.10.2022 10:35:00 0
İL BAŞKANI ALİM “2023 SEÇİMLERİ KADER SEÇİMİDİR”

    AK Parti Rize İl Baş­ka­nı İshak Alim yap­tı­ğı esnaf zi­ya­ret­le­rin­de “2023 yılı se­çim­le­ri sa­de­ce ül­ke­miz için değil tüm maz­lum coğ­raf­ya­la­rı­nın kader se­çi­mi­dir. Bizde ça­lış­ma­la­rı­mı­zı bu so­rum­lu­luk­la bu bi­linç­le şe­kil­len­di­re­ce­ğiz in­şal­lah” dedi.
AK Parti Rize İl Baş­kan İshak ALİM teş­ki­lat men­sup­la­rı ile bir­lik­te esnaf zi­ya­ret­le­ri ger­çek­leş­tir­di.
    Zi­ya­ret­le­rin­de Rize ge­ne­li üye zi­ya­ret­le­ri baş­lat­tık­la­rı­nı ifade eden İl Baş­ka­nı ALİM; “Bütün il­çe­le­ri­miz­de üye zi­ya­ret­le­ri­ne baş­la­dık.
    İli­miz­de yak­la­şık 100 bin ki­şi­lik güçlü bir aile­yiz. Tüm il­çe­le­ri­miz­de üye­le­ri­mi­zin ta­ma­mı­nı zi­ya­ret ede­rek, ara­mız­da­ki gönül ba­ğı­nı per­çin­leş­ti­re­ce­ğiz. Genel Baş­ka­nı­mız ve Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan’ın 28 Ekim Cuma günü An­ka­ra’da ger­çek­leş­ti­re­ce­ği Tür­ki­ye’nin Yüz­yı­lı Viz­yon Bel­ge­si prog­ra­mı­na teş­ki­la­tı­mız­la bir­lik­te ka­tı­lım sağ­la­ya­ca­ğız. Bu prog­ram ön­ce­si üye zi­ya­ret­le­ri­mi­ze baş­la­dık. 12 il­çe­miz­de teş­ki­lat men­sup­la­rı­mız üye­le­ri­mi­zi ev­le­rin­de, iş­yer­le­rin­de zi­ya­ret ede­rek, bir araya ge­li­yor.
    An­ka­ra prog­ra­mı­mız son­ra­sın­da bizde 12 il­çe­miz­de teş­ki­lat men­sup­la­rı­mız­la bir­lik­te aile bi­rey­le­ri ola­rak gör­dü­ğü­müz üye­le­ri­mi­ze zi­ya­ret­ler­de bu­lu­na­ca­ğız. AK Parti ku­rul­du­ğu gün­den bu­gü­ne gü­cü­nü teş­ki­lat­la­rın­dan ve mil­le­ti­nin des­te­ğin­den al­mış­tır. Tüm üye­le­ri­miz­le ku­cak­la­şa­na kadar bu zi­ya­ret­le­ri­mi­zi sür­dü­re­ce­ğiz. Bizim dün­den bu­gü­ne oluş­tur­du­ğu­muz tüm slo­gan­lar içi dolu slo­gan­lar­dır. Daha ön­ce­de be­lirt­ti­ği­miz gibi aynı yol­dan geç­miş, aynı sudan iç­mi­şiz biz, ya­zı­mız bir kı­şı­mız bir. Bizim ortak he­def­le­ri­miz var. Ül­ke­mi­zin bu­gü­ne kadar elde et­ti­ği ka­za­nım­la­rı­nı per­çin­le­mek, daha mü­ref­feh daha refah ya­rın­lar için eli­miz­den ge­le­nin faz­la­sı­nı yap­mak. Bunun için el­bir­li­ğiy­le tüm va­tan­daş­la­rı­mız­la bir­lik­te ça­lı­şa­ca­ğız. Kapı kapı, sokak sokak her­ke­se ulaş­ma­ya devam edi­yo­ruz. Çünkü 2023 se­çim­le­ri sa­de­ce ül­ke­miz için değil tüm maz­lum coğ­raf­ya­la­rı­nın kader se­çi­mi­dir. Bizde ça­lış­ma­la­rı­mı­zı bu so­rum­lu­luk­la bu bi­linç­le şe­kil­len­di­re­ce­ğiz in­şal­lah” dedi.
Kay­nak: Ak Parti Rize İl Ta­nı­tım Medya Baş­kan­lı­ğı
Haber: Bay­ram Ali Ka­val­cı


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °