İL BAŞKANI ALİM'İN ESNAFLARINI ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

İL BAŞKANI ALİM

AK Parti Rize İl Baş­ka­nı İshak Alim, Mer­kez İlçe Baş­ka­nı Burak Ak ile bir­lik­te Sa­na­yi si­te­si es­naf­la­rı­nı zi­ya­ret ede­rek, görüş, öneri ve is­tek­le­ri­ni din­le­di.

    Teş­ki­lat ça­lış­ma­la­rı ve esnaf zi­ya­ret­le­ri­ne hız kes­me­den devam eden İl Baş­ka­nı ALİM yap­tı­ğı açık­la­ma­da “Bir ta­raf­tan on bir ayın sul­ta­nı mü­ba­rek Ra­ma­zan ayı­nın ma­ne­vi ik­li­mi­ni ya­şar­ken bir yan­dan ça­lış­ma­la­rı­mı­za hız kes­me­den devam edi­yo­ruz. Bugün Sa­na­yi Si­te­si es­naf­la­rı­mı­zı zi­ya­ret ede­rek, güzel bir soh­bet ger­çek­leş­tir­dik. Görüş, öneri ve is­tek­le­ri­ni din­le­dik. AK Parti İkti­da­rı­mız sü­re­sin­ce yap­tık­la­rı­mı­zı ve ya­pa­cak­la­rı­mı­zı ko­nuş­tuk. Es­naf­la­rı­mı­zın Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan’a gü­ven­le­ri tam. Yap­mış ol­du­ğu­muz tüm ça­lış­ma­la­rın mer­ke­zin­de mil­le­ti­mi­ze daha iyi nasıl hiz­met ede­bi­li­riz dü­şün­ce­siy­le ha­re­ket edi­yo­ruz. Özel­de Rize’mizi ge­nel­de ül­ke­mi­zi daha ile­ri­ye nasıl ta­şı­ya­bi­li­riz, neler ya­pa­bi­li­riz şek­lin­de is­ti­şa­re­ler ya­pı­yo­ruz. Allah’a ham­dol­sun ik­ti­dar­la­rı­mız bo­yun­ca hem ili­miz­de hem ül­ke­miz­de de­va­sa ya­tı­rım­lar ha­ya­ta geçti. Bu ya­tı­rım­la­rın ka­za­nım­la­rı he­pi­mi­zi ya­kın­dan il­gi­len­di­ri­yor. Yakın za­man­da Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan’ın teş­rif­le­riy­le hiz­me­te aça­ca­ğı­mız Rize - Art­vin Ha­va­li­ma­nı, ili­mi­ze bam­baş­ka bir çehre ka­zan­dı­ra­cak. Ça­lış­ma­la­rı­na devam edi­len Lo­jis­tik Mer­kez ve Şehir Has­ta­ne­miz ve say­mak­la bi­ti­re­me­ye­ce­ği­miz bir çok mega proje. Baş­ka­la­rı­nın ko­nuş­ma­ya dahi kork­tu­ğu pro­je­le­ri biz­ler mil­le­ti­mi­zin ver­di­ği yet­kiy­le hiz­me­te açtık.
    Bu ka­za­nım­la­rı he­pi­miz aynı ipe sa­rı­la­rak, ili­mi­ze ka­zan­dır­dık ve bu min­val­de ge­liş­mek­te olan Rize’miz için ça­lış­ma­la­rı­mı­za, is­ti­şa­re­le­ri­mi­ze devam edi­yo­ruz” dedi.
          

Haber Merkezi