İL TARIM MÜDÜRLÜĞÜNÜN 6 AYLIK ÇALIŞMASI DEĞERLENDİRİLDİ

İl Tarım Mü­dü­rü ve Yö­ne­ti­mi İkiz­de­re’de İl Tarım ve Orman Mü­dü­rü Murat Genç baş­kan­lı­ğın­da İlçe ve Şube Mü­dür­le­ri bir araya ge­le­rek ya­pı­lan ça­lış­ma­la­rı de­ğer­len­dir­di.

Güncel Haberler 31.07.2023 09:13:00 0
İL TARIM MÜDÜRLÜĞÜNÜN 6 AYLIK ÇALIŞMASI DEĞERLENDİRİLDİ

  İkiz­de­re İlçe Tarım Mü­dür­lü­ğü­nün ev sa­hip­li­ğin­de ilçe sos­yal te­si­sin­de ya­pı­lan top­lan­tı­da İlçe Tarım Mü­dür­lü­ğü­nün 6 aylık ça­lış­ma­la­rı hak­kın­da İlçe Mü­dü­rü Murat Kut­luk ta­ra­fın­dan bilgi ve­ril­di. İlçe Tarım Mü­dü­rü Murat Kut­luk’’ İlçe­mi­zin tarım ve hay­van­cı­lı­ğı­nın belli bir dü­ze­ye ge­ti­ril­me­si yö­nün­de hay­van­cı­lık ile uğ­ra­şan çift­çi­le­ri­mi­ze ih­ti­yaç­la­rı doğ­rul­tu­sun­da ya­pıl­ma­sı ge­re­ken des­tek­ler ko­nu­sun­da bil­gi­len­dir­me­le­ri­miz devam edi­yor.
Suni to­hum­la­ma ka­li­te­yi art­tır­dı
  Özel­lik­le Suni to­hum­la­ma fa­ali­yet­le­ri­nin bir neb­ze­de olsa ilçe hay­van­cı­lı­ğı­nın ka­li­te­si­ni ar­tır­dı­ğı­nı ve va­tan­da­şın mağ­du­ri­yet ya­şa­ma­dan kız­gın­lı­ğa gelen hay­va­nı­nı 7/24 to­hum­la­ma yap­tır­ma im­kâ­nı­na sahip olu­yor. Suni to­hum­la­ma pro­je­si­nin il­çe­de özel Kli­nik ve ye­ter­li erkek hay­van ol­ma­dı­ğın­dan çok ye­rin­de bir proje ol­du­ğu­nu dile ge­tir­di. İl Mü­dü­rü­müz Murat Genç ön­cü­lü­ğün­de ha­ya­ta ge­çi­ri­len bazı pro­je­le­rin son du­rum­la­rı ko­nu­sun­da bilgi ve­ril­di. İlçe­miz sı­nır­la­rı için­de yer alan Yayla ve Me­ra­la­rın kul­la­nı­mı, Şap vb. has­ta­lık­la­rın ya­yı­lı­mı­nın ön­len­me­si ve aşı­la­ma ça­lış­ma­la­rı, İlçe­miz Bü­yük­yay­la yay­la­sın­da or­ta­ya çıkan ve hızla ya­yı­lım gös­te­ren Şap has­ta­lı­ğı ile Mü­ca­de­le­de alı­nan ted­bir­ler ve son durum hak­kın­da bilgi alış­ve­ri­şin­de bu­lu­nul­du. İl Mü­dü­rü Murat Genç’e gö­re­ve gel­di­ği ilk gün­den bu yana İlçe Mü­dür­lü­ğü­ne ver­miş ol­du­ğu des­tek­ler­den do­la­yı te­şek­kür edi­yo­rum dedi. İkiz­de­re Sos­yal te­sis­le­rin­de ya­pı­lan top­lan­tı son­ra­sı İl Mü­dü­rü Murat Genç ve Müdür Yar­dım­cı­sı bir­lik­te ilçe İkiz­de­re Kay­ma­ka­mı Mus­ta­fa Salih Bay­ram zi­ya­ret edi­le­rek ça­lış­ma hak­kın­da bilgi ve­ril­di.


         Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °