İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ARAÇ PARKURUNU YENİLİYOR

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ARAÇ PARKURUNU YENİLİYOR

Çayeli İlçe Emniyet Müdürlüğü, envanterine kayıtlı olup da eskiyen veya trafikte kullanılması tehlike arz eden ekip araçlarını yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda hibe yoluyla iki yeni araç İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi

    Çayeli İlçe Emniyet Müdürü Ferdi KUYU, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada mevcut araçlarımızın bir kısmının ilçemize 7/24 saat hizmet vermesi son derece güçleşmişken, iki yeni aracın ilçemize kazandırılması sayesinde hem araç parkurumuzu modernize etmenin, ayrıca bu sayede ulaşılması gereken hemen her noktaya daha hızlı bir şekilde ulaşmamız sağlanmış olacaktır diyerek, iki yeni aracın İlçe Emniyet Müdürlüğüne kazandırılması noktasında emeği geçen başta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Hayati YAZICI olmak üzere, Emniyet Genel Müdürü (Eski Çayeli Kaymakamı) Mehmet AKTAŞ’a, Rize Emniyet Müdürü Nurettin GÖKDUMAN’a, Çayeli Emniyeti Güçlendirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz’a kısacası emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.
    Araçların İlçemiz Emniyetine kazandırılmasında ise üstün bir çaba sarf eden Mustafa YILMAZ ise konuyla ilgili verdiği bilgide İlçemiz Emniyet Müdürlüğüne bağlı mevcut ekip araçlarının eskimiş, trafikte kullanılması tehlikeli olabileceği ve mevcut araçların yenilenmesi gerektiği noktasında elinden gelebildiğince kendisine vazife çıkartarak Sivil Toplum Kuruluşları (STK) toplantısında bir araya geldiği AK parti Genel Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Hayati Yazıcı’ya konuyu iletmesiyle sürecin başladığını belirterek, Hayati Yazıcı beyin konuyla ilgilenmesi sonucunda kısa sürede ilçemiz Emniyet Müdürlüğü’nün ihtiyacı olan 2 yeni aracı Emniyet Müdürlüğümüze kazandırmış olduk. Hayırlı uğurlu olmasını dilerim dedi.

    Başkan Mustafa Yılmaz, Çayeli aşığı olduğunun altını özellikle çizerken, bugün bulunduğum konuma gelmemde Çayeli ve hemşerilerimin büyük katkısı olmuştur. Resmi olarak üniformam olmasa da yaklaşık olarak 30 yıldır büyük bir titizlikle yürüttüğüm Emniyeti Güçlendirme ve Yaşatma Derneği Başkanlığı görevimde üstlenmiş olduğum sorumluluğumun gerekliliğini layıkıyla her daim yerine getirmeye çalıştığım gibi, bundan sonrada her zaman elimden gelenin daha fazlasını vermeye devam edeceğim. Bundan hiçbir hemşerimin şüphesi olmasın. Yılmaz, İhtiyaç olup da bugün Emniyet Müdürlüğümüze iki adet aracın hiçbir ücret ödenmeden kazandırılması noktasında ufak bir katkımız olmuş ise bu durumdan şahsi ve ilçemiz adına son derece bahtiyarlık duyduğumu söylemek isterim. Burada şunu ifade etmeliyim ki; bu araçların ilçemiz Emniyet Müdürlüğüne kazandırılmasında en büyük pay sahibi Hayati Yazıcı’dır. Ayrıca uğraşlarından ve araçların ilçemiz Emniyet Müdürlüğüne biran önce teslimi noktasında katkılarını esirgemeyen Eski İlçe Kaymakamı, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’a, Rize Emniyet Müdürümüz Nurettin Gökduman’a, ilçemize geldiği ilk günden günümüze ilçemizin huzur ve güvenliği noktasında gecesini gündüzüne katıp çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdüren Emniyet Müdürümüz Ferdi Kuyu’ya şükranlarımı sunuyorum.
    Başkan Yılmaz, Çayeli her zaman her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır diyerek tekraren emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

 Haber-Foto: Halil İbrahim SAKLI