İlçemizde "Annesinin Sandığı Kızına Çeyiz Oluyor" adı altında sergi açıldı

Ça­ye­li Kül­tür so­ka­ğın­da dü­zen­le­nen “An­ne­si­nin San­dı­ğı Kı­zı­na Çeyiz Olu­yor” adlı ser­gi­nin açı­lı­şı hal­kı­mı­zın­da ka­tı­lım­la­rıy­la ger­çek­leş­ti­ril­di.

Güncel Haberler 26.05.2022 09:43:00 0
İlçemizde

    Sergi Açı­lı­şı­nı Ça­ye­li İlçe Kay­ma­ka­mı Mu­ham­met Fatih De­mi­rel ve Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı Çift­çi'nin ka­tı­lım­la­rı ile Ça­ye­li Be­le­di­ye­si­nin kat­kı­la­rıy­la Ça­ye­li Halk Eği­tim Mer­ke­zi Usta Öğ­re­ti­ci­le­ri ve Öğ­ren­ci­le­ri ta­ra­fın­dan dü­zen­le­nen “An­ne­si­nin San­dı­ğı Kı­zı­na Çeyiz Olu­yor” adlı sergi kur­de­le ke­si­le­rek açıl­dı.
    Ça­ye­li Kay­ma­ka­mı Mu­ham­met Fatih De­mi­rel ile Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı Çİftçi'nin ka­tı­lım­cı­lar­la be­ra­ber açı­lış kur­de­le­si­ni kes­tik­ten sonra Kül­tür So­ka­ğın­da Ça­ye­li Be­le­di­ye­si ta­ra­fın­dan ya­pı­lıp hiz­me­te su­nu­lan ve Ça­ye­li Halk Eği­tim Mer­ke­zi kul­lan­ma­sı için içe­ri­si do­na­tı­lan dük­kan­lar ge­zi­le­rek in­ce­len­di.
    Ser­gi­de Ça­ye­li Halk Eği­tim Mer­ke­zi Mü­dü­rü Han­dan Yel­ken­ci ve Usta Öğ­re­ti­ci­ler ta­ra­fın­dan dük­kan­lar içe­ri­sin­de ser­gi­le­nen el emeği ürün­ler eski ve yeni hal­le­ri ka­tı­lım sağ­la­yan mi­sa­fir­le­re ta­nı­tıl­dı.
           

Haber-Foto: İbrahim SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °