Tarih: 25.05.2022 09:20

İlçemizde Başarılı Olan Öğretmenlere "Başarı Belgesi" Verildi

Facebook Twitter Linked-in

    İlçe­miz­de gö­re­ve baş­la­dı­ğın­dan bu yana eği­tim so­ru­la­rı­na du­yar­lı­lık­la yak­la­şan, ek­sik­le­rin gi­de­ril­me­si için gay­ret gös­te­ren, okul­la­rı sü­rek­li zi­ya­ret ede­rek eği­tim ca­mi­ası­nın moral mo­ti­vas­yon yö­nün­den her daim des­tek­le­yen İlçe­miz Kay­ma­ka­mı Sayın Mu­ham­met Fatih DEMİREL "Ba­şa­rı Bel­ge­si" alan öğ­ret­men­le­ri ma­ka­mın­da konuk etti. Kabul tö­re­ni­ne Ça­ye­li İlçe Milli Eği­tim Mü­dü­rü Hü­se­yin ŞAHİN'de ka­tıl­dı.
    Ça­ye­li İlçe Milli Eği­tim Mü­dü­rü Hü­se­yin ŞAHİN yü­rü­tü­len ça­lış­ma­lar ile il­gi­li kısa bil­gi­ler verdi.
    ŞAHİN; en önem­li pro­je­le­rin "Oku­mak Ya­şa­mak­tır - Ça­ye­li Oku­yor" ol­du­ğu­nu be­lirt­ti. Pro­je­nin Ça­ye­li eği­tim pay­daş­la­rı ta­ra­fın­dan kabul gör­dü­ğü­nü, haf­ta­nın dört günü her okul­da bir ders saati okuma et­kin­li­ği ya­pıl­dı­ğı­nı be­lirt­ti.
    İlçe­miz Kay­ma­ka­mı Sayın Mu­ham­met Fatih DEMİREL fark­lı öz­ve­ri ile ça­lış­ma­la­rı ile ön plana çıkan öğ­ret­men­le­ri ağır­la­mak­tan mut­lu­luk duy­du­ğu­nu be­lir­te­rek; "ge­le­ce­ğin te­mi­na­tı genç­le­rin ye­tiş­ti­ril­me­sin­de öğ­ret­men­le­rin yeri çok önem­li. Siz­le­rin bi­lim­sel azim­li, öz­ve­ri­li, ça­lış­ma­la­rı­nı gör­dük­çe mutlu olu­yo­ruz. Yeni ça­lış­ma­la­ra kapı aç­ma­sı ümi­diy­le ba­şa­rı bel­ge­le­ri­ni ha­zır­la­dık. Bir­çok alan­da fark ya­rat­tı­ğı­nız için siz­le­re te­şek­kür ede­rim" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
          

Haber Mer­ke­zi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —