İLÇEMİZDE BİR İLK DAHA

ÇAYELİ BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ Wİ-Fİ HİZMETİ

8.07.2022 17:23:00 0
İLÇEMİZDE BİR İLK DAHA

    Ça­ye­li Be­le­di­ye­si Ahmet Mesut Yıl­maz Parkı ve çev­re­si­ni kap­sa­yan üc­ret­siz in­ter­net (Wi-Fi) hiz­me­ti­ni hal­kı­mı­zın kul­la­nı­mı­na sun­du­ğu­nu açık­la­dı.
 

    Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ’nin ta­li­ma­tı üze­ri­ne gü­nü­mü­zün en önem­li ih­ti­yaç­la­rın­dan biri ha­li­ne gelen in­ter­ne­tin üc­ret­siz ola­rak va­tan­da­şı­mı­zın kul­la­nı­mı­na su­nul­mak üzere Ahmet Mesut Yıl­maz Parkı ve çev­re­si­ne (Wi-Fi) ci­haz­la­rı ko­nul­du.
    Bu ci­haz­lar sa­ye­sin­de te­le­fon, tab­let veya bil­gi­sa­yar üze­rin­den ko­lay­lık­la bağ­lan­tı ku­ru­la­bi­le­ce­ği in­ter­net­te ge­zin­ti ya­pı­la­bi­le­ce­ği bil­di­ril­di.
    Ku­ru­lan bu son sis­tem tek­no­lo­ji ci­haz­lar üze­rin­den va­tan


­daş­la­rı­mız ka­yıt­la­rı­nı olup gelen sms şif­re­si ile 24 saat bo­yun­ca ke­sin­ti­siz in­ter­net kul­la­nı­mı ger­çek­leş­ti­re­bi­le­cek­le­ri dile ge­ti­ril­di.
    İnter­net üze­rin­de­ki tüm ya­pı­lan iş­lem­ler KVKK kap­sa­mın­da kayıt al­tı­na alı­na­cak olup, hiz­me­ti su­i­is­ti­mal eden­ler, sü­rek­li in­dir­me veya başka me­tot­lar kul­la­na­rak hatta yo­ğun­luk oluş­tu­ra­cak olan kişi ve ci­haz­lar ta­ma­mıy­la en­gel­le­ne­ce­ği de­nil­di.
    Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ko­nuy­la il­gi­li yap­tı­ğı açık­la­ma­da, “Bu hiz­met ile va­tan­daş­la­rı­mı­zın anlık in­ter­net ih­ti­yaç­la­rı­nı kar­şı­la­mak, park­ta otu­rup çay içer­ken veya soh­bet eder­ken in­ter­net­te ge­zin­me­le­ri­ni he­def­le­dik.
    Sis­te­mi­miz gayet basit ve gü­ven­li­ği yük­sek bir sis­tem. Art ni­yet­li olan bağ­lan­tı­lar ekip ar­ka­daş­la­rı­mız ta­ra­fın­dan takip edi­lecek ve sis­tem­den atı­la­cak­lar.
    Bu­ra­da ama­cı­mız her­ke­se eşit in­ter­net hiz­me­ti ver­mek­tir. İlgili ku­ru­mun alt­ya­pı­sı in­ter­net hı­zı­nı ne kadar yük­sel­tir­se biz­ler­de oka­da­rı­nı hal­kı­mı­za ak­ta­ra­ca­ğız.
    Güzel bir uy­gu­la­ma ve fay­da­lı bir hiz­met ola­ca­ğı­nı te­men­ni edi­yo­rum.
    Va­tan­daş­la­rı­mı­za ha­yır­lı olsun” ifa­de­le­ri­ne yer verdi.
           

Ha­ber-Fo­to: İbra­him SAKLI


Anahtar Kelimeler: İLÇEMİZDE
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °