İLÇEMİZDE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİLER

Ça­ye­li Be­le­di­ye­si ta­ra­fın­dan bu yıl 5.​sini dü­zen­le­miş ol­du­ğu 23 Nisan Çocuk Bay­ra­mı Şen­lik­le­ri il­çe­miz­de yoğun ka­tı­lım ile ger­çek­leş­ti­ril­di.

Yerel Haberler 26.04.2023 17:35:00 0
İLÇEMİZDE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİLER

 İlçe­miz­de­ki Kazım Ayvaz Ka­pa­lı Spor sa­lo­nun­da ger­çek­leş­ti­ri­len şen­lik­te şişme oyun par­kur­la­rı, pal­ya­ço­lar, mas­kot­lar, gös­te­ri­ler, in­te­rak­tif oyun­lar ger­çek­leş­ti­ri­le­rek çe­şit­li ik­ram­lar ya­pıl­dı. Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ’de şen­lik­le­rin ger­çek­leş­ti­ği alana gi­de­rek ço­cuk­lar­la bir araya geldi. Ve­li­ler ve ço­cuk­lar dü­zen­le­nen bu şen­lik için baş­kan Çift­çi'ye te­şek­kür­le­ri­ni ilet­ti­ler.
İLÇEMİZDE 23 NİSAN COŞ­KUY­LA KUT­LAN­DI
23 Nisan Ulu­sal Ege­men­lik ve Çocuk Bay­ra­mı mü­na­se­be­tiy­le İlçe Milli Eği­tim Mü­dür­lü­ğü­müz ta­ra­fın­dan kut­la­ma tö­re­ni dü­zen­len­di. Kül­tür Mer­ke­zi­mi­zin sa­lo­nun­da ger­çek­le­şen tö­ren­de öğ­ren­ci­ler yaz­dık­la­rı şi­ir­le­ri, kom­po­zis­yon­la­rı ve ha­zır­la­dık­la­rı gös­te­ri­le­ri sa­lon­da bu­lu­nan mi­sa­fir­ler hu­zu­run­da oku­yup ser­gi­le­di­ler. Tören so­nun­da okul­lar­da şiir, resim ve kom­po­zis­yon dal­la­rın­da de­re­ce­ye giren öğ­ren­ci­le­re Ça­ye­li İlçe Kay­ma­ka­mı Mu­ham­met Fatih DEMİREL, Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ve RTEÜ Ça­ye­li Eği­tim Fa­kül­te­si De­ka­nı Prof. Dr. Yıl­maz GEÇİT ta­ra­fın­dan he­di­ye­ler tak­tim edil­di.
         

Haber-Foto: İbrahim SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °