İLÇEMİZDE DÜZENLENEN YARIŞMA ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

RTEÜ Çayeli Eğitim Fakültesi'nde 2. kez Bölümler Arası Genel Kültür Bilgi Yarışması düzenlendi.

Yerel Haberler 23.05.2022 09:18:00 0
İLÇEMİZDE DÜZENLENEN YARIŞMA ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

    İlçe­miz­de fa­ali­yet gös­te­ren Genç Dü­şün­ce Der­ne­ği'nin Genç­lik ve Spor Ba­kan­lı­ğı des­tek­li Ça­ye­li Genç­lik Pro­je­si 2 kap­sa­mın­da İlçe Pro­to­kol üye­le­ri ile fa­kül­te öğ­ret­men­le­ri­nin ve öğ­ren­ci­le­ri­nin ka­tı­lı­mı ile dü­zen­le­nen ya­rış­ma çe­kiş­me­li geçti.
    Ya­rış­ma RTEÜ Eği­tim Fa­kül­te­si, Ça­ye­li İlçe Milli Eği­tim Mü­dür­lü­ğü, Ça­ye­li Genç­lik ve Spor İlçe Mü­dür­lü­ğü ve Ça­ye­li Genç­lik Mer­ke­zi iş­bir­li­ğiy­le dü­zen­len­di.
    Ya­rış­ma­da Sınıf Öğ­ret­men­li­ği bi­rin­ci olur­ken, Sos­yal Bi­lim­ler ikin­ci ve Psi­ko­lo­jik Da­nış­ma ve Reh­ber­lik üçün­cü oldu.
    Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı Çift­çi bi­rin­ci­lik ödül­le­ri­ni tak­tim eder­ken, ikin­ci­lik ödül­le­ri­ni Fa­kül­te De­ka­nı Prof. Dr. Yıl­maz Geçit ile üçün­cü­lük ödül­le­ri­ni Milli Eği­tim Mü­dü­rü Hü­se­yin Şahin tak­tim ettim.
    Ya­rış­ma­nın Jüri Ödül­le­ri­ni ise Genç­lik ve Spor İlçe Mü­dü­rü Mu­ham­met Yıl­maz ile Dekan Yar­dım­cı Doç. Dr. Adem Bel­dağ tak­tim ettim.
    Ça­ye­li Genç­lik Pro­je­si 2, Genç­lik Pro­je­le­ri Des­tek Prog­ra­mı kap­sa­mın­da Genç­lik ve Spor Ba­kan­lı­ğı ta­ra­fın­dan des­tek­len­mek­te­dir.
           

Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °