İlçemizde Halil Yılmaz Rüzgarı Esti

İlçe­mi­zin ye­tiş­tir­di­ği genç sa­nat­çı­la­rın­dan olan ses sa­nat­çı­sı Halil Yıl­maz il­çe­miz­de kon­ser verdi.

Yerel Haberler 29.06.2022 09:38:00 0
İlçemizde Halil Yılmaz Rüzgarı Esti

    İlçe­mi­zin ye­tiş­tir­miş ol­du­ğu genç sa­nat­çı­la­rı­mız­dan olan Halil Yıl­maz ve ekibi geç­ti­ği­miz Cu­mar­te­si ak­şa­mı il­çe­miz­de açık hava kon­se­ri dü­zen­le­di.
    Hal­kın yoğun ka­tı­lı­mıy­la ger­çek­le­şen kon­ser­de ha­va­nın ya­ğış­lı ol­ma­sı­na rağ­men va­tan­daş­lar il­giy­le şar­kı­la­rı din­le­ye­rek eşlik etti. İlçe­miz pro­to­ko­lü­nün yer al­dı­ğı kon­ser­de Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sayın İsmail Hakkı Çift­çi, il dı­şın­da ol­du­ğun­dan do­la­yı mesaj gön­der­di. Me­sa­jın­da Çift­çi şun­la­rı söy­le­di;
    İlçe­miz­de­ki bu tür fa­ali­yet­le­rin daima des­tek­çi­si ola­cak­la­rı­nı ifade ede­rek Halil Yıl­maz ve eki­bi­ne te­şek­kür­le­ri­ni ile­ten bir mesaj gön­der­di. Halil Yıl­maz ve ekibi sah­ne­den va­tan­daş­la­ra ol­duk­ça ke­yif­li ve eğ­len­ce­li da­ki­ka­lar ya­şat­tı. Horon ve atma tür­kü­le­rin yer al­dı­ğı, ke­men­çe ile tu­lu­mun eş­li­ğin­de ger­çek­le­şen kon­ser gece geç sa­at­le­re kadar sürdü. Kon­ser so­nun­da ise va­tan­daş­lar genç sa­nat­çı­mız Halil Yıl­maz ile ha­tı­ra fo­toğ­ra­fı çek­tir­di.
                  

Haber Mer­ke­zi


Anahtar Kelimeler: İlçemizde Halil Yılmaz Rüzgarı
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °