İlçemizde Mevlid-i Nebi Konferansı Düzenlendi

Ça­ye­li İlçe Müf­tü­lü­ğü ta­ra­fın­dan "2023 Mev­lid-i Nebi Haf­ta­sı" mü­na­se­be­tiy­le "Pey­gam­be­ri­miz, İman ve İsti­ka­met" ko­nu­lu kon­fe­rans dü­zen­len­di.

Yerel Haberler 29.09.2023 09:47:00 0
İlçemizde Mevlid-i Nebi Konferansı Düzenlendi

 Ça­ye­li Öğ­ret­men Evi Top­lan­tı Sa­lo­nun­da dü­zen­le­nen prog­ra­ma Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı Çift­çi, Ça­ye­li Milli Eği­tim Mü­dü­rü Hü­se­yin Şahin, Genç­lik ve Spor İlçe Mü­dü­rü Mu­ham­met Yıl­maz, Ça­ye­li İlçe Müf­tü­sü Sayın Ali Fuat Bay­can ve çok sa­yı­da va­tan­da­şı­mız ka­tıl­dı.
 Saygı du­ru­şu ve İstik­lal Mar­şıy­la baş­la­yan prog­ram­da Uzun­de­re Mer­kez Camii İmam Ha­ti­bi Resul Tay­fun Kara Kur’an-ı Kerim ti­la­ve­tin­de bu­lun­du.
Ça­ye­li Müf­tü­sü Sayıl Ali Fuat Bay­can’ın açı­lış ko­nuş­ma­sı­nı yap­tı­ğı prog­ram, Di­ya­net İşler­li Baş­kan­lı­ğı ta­ra­fın­dan ha­zır­la­nan si­ne­viz­yon gös­te­ri­siy­le devam etti.
Ar­dın­dan kür­sü­ye gelen Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si İla­hi­yat Fa­kül­te­si Öğ­re­tim Üyesi Dr. İmran Çelik’in "Pey­gam­be­ri­miz İman ve İsti­ka­met" ko­nu­lu kon­fe­ran­sın­da Hz. Pey­gam­be­rin ha­ya­tın­dan ör­nek­le­ri verdi.
Prog­ram Müftü Bay­can’ın Öğ­re­tim Üyesi Dr. İmran Çelik’e çiçek ver­me­siy­le son buldu.
      Haber: Ab­dul­lah YAH­YA­OĞ­LU
      Resim: Ahmet PE­TEKÇİ


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °