İLÇEMİZDE MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

Tüm Yurt­ta ol­du­ğu gibi il­çe­miz­de de 19 Ekim Muh­tar­lar Günü yoğun ka­tı­lım­la Ata­türk anıtı önün­de dü­zen­le­nen tö­ren­le kut­lan­dı.

Yerel Haberler 25.10.2022 09:42:00 0
İLÇEMİZDE MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

    19 Ekim Muh­tar­lar Günü ol­ma­sı mü­na­se­be­tiy­le Ça­ye­li Kay­ma­ka­mı Mu­ham­met Fatih DEMİREL, Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, si­ya­si parti baş­kan­la­rı, il­çe­miz­de görev yapan kurum ve ku­ru­luş­la­rın tem­sil­ci­le­ri ve muh­tar­la­rı­mız ile bir­lik­te va­tan­daş­la­rı­mız Ata­türk anıtı önün­de dü­zen­le­nen kut­la­ma tö­re­ni­ne ka­tıl­dı.
    Tö­ren­de İlçe­miz Muh­tar­lar Der­ne­ği Baş­ka­nı Sayın Meh­met Ali ŞARK ko­nuş­ma ya­pa­rak tüm Muh­tar­la­rın Muh­tar­lar Gü­nü­nü teb­rik etti.
    Kut­la­ma tö­re­ni­nin ar­dın­dan Ça­ye­li Kay­ma­kam­lı­ğın­ca muh­tar­lar onu­ru­na ve­ri­len yemek prog­ra­mı­na ge­çil­di.
    Bu­ra­da Ça­ye­li Kay­ma­ka­mı Mu­ham­met Fatih DEMİREL ve Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ko­nuş­ma ya­pa­rak muh­tar­la­ra hiz­met­le­rin­den do­la­yı te­şek­kür­le­ri­ni ilet­ti ve muh­tar­lar gün­le­ri­ni teb­rik et­ti­ler.

            Ha­ber-Fo­to: İbra­him SAKLI


Anahtar Kelimeler: İLÇEMİZDE MUHTARLAR KUTLANDI
Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °