İLÇEMİZDE S.S. KADIN KOOPERATİFİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Ça­ye­li Be­le­di­ye­si­nin de dük­kân ve çe­şit­li des­tek­ler­de bu­lun­du­ğu Ça­ye­li Kadın Gi­ri­şi­mi Üre­tim ve İşlet­me Ko­ope­ra­ti­fi’nin açı­lı­şı il­çe­miz­de ger­çek­leş­ti­ril­di.

Yerel Haberler 28.12.2022 10:42:00 0
İLÇEMİZDE S.S. KADIN KOOPERATİFİNİN AÇILIŞI YAPILDI

 Ça­ye­li Kay­ma­kam­lı­ğı­nın ön­cü­lü­ğün­de ku­ru­lan, Ça­ye­li Be­le­di­ye­si­nin de dük­kân ve çe­şit­li des­tek­ler­de bu­lun­du­ğu Ça­ye­li Kadın Gi­ri­şi­mi Üre­tim ve İşlet­me Ko­ope­ra­ti­fi’nin açı­lı­şı il­çe­miz­de ger­çek­leş­ti­ril­di.

 Ça­ye­li Muh­tar­lar Der­ne­ği­nin ya­nın­da yer alan Ça­ye­li Be­le­di­ye­si­ne ait dük­kan­lar res­to­re edi­le­rek yö­re­sel ve el emeği ürün­le­rin ser­gi­le­ne­ce­ği yerin açı­lış tö­re­ni için İlçe­mi­ze teş­rif eden Rize Mil­let­ve­ki­li Ha­ya­ti YA­ZI­CI, Rize Va­li­si Kemal ÇEBER, si­ya­si parti tem­sil­ci­le­ri İl, İlçe ve Belde Baş­kan­la­rı, İl ve İlçe kurum mü­dür­le­ri­nin yanı sıra çok sa­yı­da va­tan­da­şı­mız yer aldı.
Açı­lış ön­ce­si ko­nuş­ma yapan Ça­ye­li Kadın Gi­ri­şi­mi Üre­tim ve İşlet­me Ko­ope­ra­ti­fi Baş­ka­nı Fatma YIL­MAZ, il­çe­mi­ze ka­zan­dı­rı­lan bu ese­rin ha­yır­lı uğur­lu ol­ma­sı­nı di­le­ye­rek katkı ve emeği bu­lu­nan İlçe Kay­ma­ka­mı­mız Sayın Mu­ham­met Fatih DEMİREL’e, Be­le­di­ye Baş­ka­nı­mız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ’ye ve diğer des­tek veren kurum ve ku­ru­luş­la­ra te­şek­kür­le­ri­ni ilet­ti.
Rize Mil­let­ve­ki­li Ha­ya­ti YA­ZI­CI ve Rize Va­li­si Kemal ÇEBER’in günün anlam ve öne­mi­ni be­lir­ten ko­nuş­ma­la­rı­nı ger­çek­leş­tir­dik­ten sonra açı­lı­şa ge­çil­di.
Açı­lış kur­de­le­si pro­to­kol ve kadın ko­ope­ra­ti­fi yö­ne­ti­min­de bu­lu­nan ka­dın­lar­la bir­lik­te ke­sil­di. Kur­de­le ke­si­mi­nin ar­dın­dan res­to­re edi­le­rek ha­zır­la­nan dük­kan­lar ge­zil­di ve içe­ri­sin­de­ki ürün­ler hak­kın­da bil­gi­ler alın­dı.
         

 Ha­ber-Fo­to: İbra­him SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °