Tarih: 21.06.2022 09:10

İLÇEMİZDE YAPILACAK YATIRIMLAR MASAYA YATIRILDI

Facebook Twitter Linked-in

    İlçe­mi­zin kal­kın­ma­sı ve re­fa­hı­nın ar­tı­rıl­ma­sı için sa­na­yi, ti­ca­ret ve tu­rizm ya­tı­rım­la­rı­nın plan­lan­ma­sı ve plan­la­nan ya­tı­rım­la­rın ha­ya­ta ge­çi­ril­me­si için Rize Va­li­si Sayın Kemal Çeber baş­kan­lı­ğın­da Ça­ye­li T.S.O.'nda is­ti­şa­re ve de­ğer­len­dir­me top­lan­tı­sı ger­çek­leş­ti­ril­di.
    Top­lan­tı­ya, Rize Va­li­si Kemal Çeber, Ça­ye­li Kay­ma­ka­mı Mu­ham­met Fatih De­mi­rel, DOKAP Baş­ka­nı Hakan Gül­te­kin, DOKA Genel Sek­re­te­ri Onur Adı­ya­man, Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı Halil İbra­him Çift­çi, Özel İdare Genel Sek­re­te­ri Ü. Hü­se­yin Sarı, Sa­na­yi İl Mü­dü­rü Erhan Kavaz, Ti­ca­ret İl Mü­dü­rü Osman Kö­se­oğ­lu, Ak Parti İlçe Baş­ka­nı İshak Ka­ra­han, MHP İlçe Baş­ka­nı Ali Kü­çü­kis­la­moğ­lu ve be­ra­be­rin­de­ki heyet ka­tıl­dı.
    Top­lan­tı­da açı­lış ve bil­gi­len­dir­me ko­nuş­ma­sı­nı Ça­ye­li T.S.O. Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Meh­met Ali Mert yaptı.
    Baş­kan Mert ko­nuş­ma­sın­da: “İlçe­mi­zin coğ­ra­fi konum iti­ba­rıy­la ya­pı­la­cak ya­tı­rım­lar için böl­ge­nin en mü­sa­it yeri ol­du­ğu­nu, sa­na­yi­nin ge­liş­me­si­ni sağ­la­ya­cak il­çe­miz­de ye­ter­li ara­zi­ye sahip dört dere ya­ta­ğı va­di­si­nin bu­lun­du­ğu­nu be­lirt­ti.
    Bu­nun­la be­ra­ber ya­pı­la­cak diğer ya­tı­rım­la­rın başta tu­rizm ol­mak­la be­ra­ber, il­çe­miz­de ye­ter­li de­re­ce­de ve el­ve­ri­şi alan­la­rın ol­du­ğu­nu ve bu im­kan­la­rı de­ğer­len­dir­me­miz ge­rek­ti­ği­ni vur­gu­la­ya­rak, hep be­ra­ber ve bir­lik­te ha­re­ket et­ti­ği­miz sü­re­ce il­çe­mi­zi böl­ge­nin en ge­liş­miş il­çe­si ya­pa­bi­li­riz dedi.
    Ar­dın­dan İlçe­miz Kay­ma­ka­mı Mu­ham­met Fatih De­mi­rel ko­nuş­ma­la­rı­nın ar­dın­dan
Gün­dem­de­ki konu baş­lık­la­rı­nın is­ti­şa­re­si ve de­ğer­len­dir­me­si ya­pıl­dık­tan sonra,
    Rize Va­li­si Sayın Çeber: “Ön­ce­lik­le ha­zır­la­nan pro­je­le­rin ilçe için önem­li ol­du­ğu­nu ve aynı zaman da çok emek ve­ri­le­rek ha­zır­lan­dı­ğı­nı gö­rü­yo­rum dedi. Bir yerde bir­lik ve be­ra­ber­lik ol­du­ğu zaman aşı­la­ma­ya­cak hiç­bir engel ol­ma­ya­ca­ğı­nı, bu bir­lik­te­li­ği her plat­form­da ko­ru­ma­mız ge­rek­ti­ği­ni, talep edi­len ko­nu­lar­da her­ke­sin aynı şeyi söy­le­me­si­nin çok önem­li ol­du­ğu­nu, Son ola­rak bu top­lan­tı­la­rın de­vam­lı ya­pıl­ma­sı ge­rek­ti­ği­ni be­lirt­ti.
    İsti­şa­re top­lan­tı­la­rı­nın öne­mi­ne vurgu ya­pı­la­rak, bu tür top­lan­tı­la­rın devam et­ti­ril­me­si ka­rar­laş­tı­rıl­dı. İyi dilek ve te­men­ni­ler­le top­lan­tı sona erdi.
           

Ha­ber-Fo­to: Osman DOĞRU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —