İlçemizdeki camiye Kültür Bakanlığından yardım geldi

İlçe­mi­ze bağlı Kes­me­taş Ma­hal­le­sin­de bu­lu­nan tes­cil­li ta­şın­maz olan Ma­hal­le Ca­mi­si­ne 1.000.000 TL uy­gu­la­ma yar­dı­mı ya­pıl­dı.

Yerel Haberler 7.09.2023 09:20:00 0
İlçemizdeki camiye Kültür Bakanlığından yardım geldi

 Kül­tür ve Tu­rizm Ba­kan­lı­ğı “Ta­şın­maz Kül­tür Var­lık­la­rı­na Yar­dım Sağ­lan­ma­sı­na Dair Yö­net­me­lik” is­ti­na­den ül­ke­miz­de bu­lu­nan tes­cil­li ta­şın­maz­la­ra proje ve uy­gu­la­ma yar­dı­mı ve­ril­mek­te­dir.
Bu çer­çe­ve­de il­çe­mi­ze bağlı Kes­me­taş ma­hal­le­sin­de bu­lu­nan tes­cil­li ta­şın­maz olan Ma­hal­le Ca­mi­si­ne 2022 yı­lın­da proje yar­dı­mı ve 2023 yı­lın­da da 1.000.000 TL uy­gu­la­ma yar­dı­mı ya­pıl­dı.
Konu ile il­gi­li açık­la­ma yapan Kes­me­taş ma­hal­le­si Muh­ta­rı Recep Mız­rak; "Ma­hal­le­miz­de bu­lu­nan tes­cil­li kül­tür var­lı­ğı olan ca­mi­mi­zin ona­rı­mı için; Kül­tür ve tu­rizm ba­kan­lı­ğı ta­ra­fın­dan 1.000.000TL hibe ve­ril­miş­tir.
Bu sü­reç­te emeği geçen başta AK Parti Genel Baş­kan Yar­dım­cı­mız Ha­ya­ti Ya­zı­cı’ya, Kül­tür ve Tu­rizm Ba­kan­lı­ğın­da görev yapan Ça­ye­li­li hem­şe­ri­miz Pınar Eni­soğ­lu’na, AK Parti Ça­ye­li İlçe Baş­ka­nı­mız Hü­se­yin Öz­türk’e, AK Parti Be­le­di­ye mec­lis üye­miz Zey­nep İşçen’e, Ön­ce­ki dönem AK Parti Ça­ye­li İlçe Baş­ka­nı­mız İshak Ka­ra­han’a ma­hal­le­miz adına çok te­şek­kür ede­riz.
Bu sü­reç­te rah­met­li Ne­ca­ti Şen­kal ve Arif Şen­kal ve Meh­met Bil­gin abi­le­ri­mi­ze ma­hal­lem ve şah­sim adına te­şek­kür edi­yo­rum" şek­lin­de ko­nuş­tu.          Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °