İLÇEMİZDEKİ ÇOCUK ŞENLİĞİNDE ÇOCUKLAR DOYASI EĞLENDİ

Ça­ye­li Be­le­di­ye­si ta­ra­fın­dan dü­zen­le­nen çocuk şen­li­ğin­de sa­lo­nu dol­du­ran ço­cuk­lar do­ya­sı­ya eğ­le­ne­rek unu­tul­maz da­ki­ka­lar ya­şa­dı­lar.

Yerel Haberler 8.12.2022 10:20:00 0
İLÇEMİZDEKİ ÇOCUK ŞENLİĞİNDE ÇOCUKLAR DOYASI EĞLENDİ

 Ça­ye­li Be­le­di­ye­si­nin il­çe­miz kül­tür mer­ke­zin­de dü­zen­le­miş ol­du­ğu ve ço­cuk­la­rın ol­duk­ça yoğun ka­tı­lı­mıy­la ger­çek­le­şen prog­ram­da önce ço­cuk­la­rın eği­ti­mi­ne katkı su­na­cak Ha­ci­vat Ka­ra­göz - Ka­ra­göz Tra­fik Öğ­re­ni­yor ti­yat­ro gös­te­ri­si ser­gi­len­di.
Dü­zen­le­nen ti­yat­ro son­ra­sın­da ço­cuk­lar için mas­kot­lar ve pal­ya­ço­lar eş­li­ğin­de kısa bir dans gös­te­ri­si ger­çek­leş­tir­di.
İkinci oyun ola­rak sah­ne­le­nen Elif’in Rü­ya­sı adlı ti­yat­ro gös­te­ri­si ile ço­cuk­lar mest edil­di. Oyu­nun ger­çek­leş­ti­ği da­ki­ka­lar­da ise Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ prog­ra­mın ol­du­ğu sa­lo­na ge­le­rek se­lam­la­ma ko­nuş­ma­sı yaptı. Ço­cuk­la­ra ve aile­le­ri­ne prog­ra­ma ka­tı­lım­la­rın­dan ötürü te­şek­kür eden Baş­kan ÇİFTÇİ, bu ve buna ben­zer prog­ram­la­rın devam ede­ce­ği­ni ifade etti.
Gös­te­ri­le­rin son bul­ma­sı ile bir­lik­te ço­cuk­la­rın be­ğen­miş ol­duk­la­rı şar­kı­lar eş­li­ğin­de oyun­lar oy­nan­dı.
Prog­ra­ma des­tek veren Kı­zı­lay Ça­ye­li Şu­be­si gö­nül­lü­le­ri de yüz bo­ya­ma et­kin­li­ğin­de ço­cuk­la­rın yüz­le­ri­ni bo­ya­ya­rak mas­kot­lar­la bir­lik­te ön­ce­den be­lir­le­nen ha­tı­ra kö­şe­sin­de fo­toğ­raf çe­ki­mi ya­pıl­dı.
          

 Ha­ber-Fo­to: İbra­him SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °