İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 104. YILI KUTLU OLSUN

Ça­ye­li’nin düş­man iş­ga­lin­den kur­tu­lu­şu­nun yıl dö­nü­mü ve­si­le­siy­le Ça­ye­li Genç­lik Der­ne­ği Baş­ka­nı Sayın Vatan KA­RA­KAŞ bir mesaj ya­yım­la­dı.

Yerel Haberler 9.03.2022 09:17:00 0
İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 104. YILI KUTLU OLSUN

Me­sa­jın­da KA­RA­KAŞ şun­la­rı söy­le­di;
    Bugün göz­be­be­ği il­çe­miz Ça­ye­li­mi­zin düş­man iş­ga­lin­den kur­tu­lu­şu­nun gu­ru­ru­nu hep bir­lik­te ye­ni­den pay­la­şı­yo­ruz.
    Ül­ke­mi­zin geç­miş­te ya­şa­dı­ğı zor­luk­la­ra rağ­men mil­le­ti­mi­zin ka­rar­lı­lı­ğı ve ba­ğım­sız­lık ar­zu­su ile gelen kur­tu­lu­şun gü­nü­mü­ze ışık tut­ma­sı, bu milli bi­lin­cin her daim içi­miz­de ya­şa­ma­sı en büyük te­men­ni­miz­dir. Bugün dünya da ya­şa­nan olay­la­rı takip et­ti­ği­miz­de, uzun yıl­lar­dır si­lah­la­rın göl­ge­le­rin­de ya­şa­mak zo­run­da kalan in­san­la­rın fer­yat­la­rı ve son haf­ta­lar­da te­le­viz­yon­lar­dan özel­lik­le Rusya ve Uk­ray­na ara­sın­da ya­şa­nan sa­va­şın, sivil in­san­la­rın üze­rin­de­ki tah­ri­bat­lar ba­ğım­sız, güçlü ve özgür bir dev­let ol­ma­nın ve böyle bir dev­let­te ya­şa­ma­nın de­ğe­ri­ni bir kez daha göz­ler önüne se­ri­yor.
    Bu ül­ke­nin her bir ferdi ola­rak bu bi­linç­le ya­şa­yıp ge­lecek nes­li­mi­zi de buna göre ye­tiş­tir­me­li­yiz.
    Bu ve­si­ley­le bir kez daha Ça­ye­li­mi­zin düş­man iş­ga­lin­den kur­tu­lu­şu­nun 104’ üncü yı­lı­nı canı gö­nül­den kut­lu­yor; il­çe­miz, ili­miz ve özel­lik­le de ül­ke­mi­zin top­rak­la­rı­nı canı pa­ha­sı­na sa­vu­nan tüm şehit ve ga­zi­le­ri­mi­zi rah­met­le anı­yo­rum dedi.
           

Ha­ber-Fo­to: İbra­him SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °