Tarih: 14.06.2023 14:38

"İLÇEMİZİN EN ÖNEMLİ İHTİYAÇLARINDAN BİRİYDİ 32 METRE İTFAİYE ARACIMIZ HAYIRLI OLSUN"

Facebook Twitter Linked-in

 Ça­ye­li Be­le­di­ye­si il­çe­mi­zin uzun yıl­lar­dır bek­le­di­ği va­tan­daş­la­rı­mı­zın da sü­rek­li ola­rak dile ge­tir­di­ği fakat bir türlü temin edi­le­me­yen it­fa­iye aracı Ça­ye­li Be­le­di­ye­si­nin ma­ki­na par­kı­na ka­zan­dır­mış oldu.
   Ça­ye­li Be­le­di­ye­si’nin kendi öz kay­nak­la­rı ile 3.5 Mil­yon TL’ye (2 Sene Önce) si­pa­riş edi­len 32 Metre uzun­lu­ğun­da­ki it­fa­iye aracı 12.06.2023 Pa­zar­te­si günü iti­ba­riy­le be­le­di­ye­nin ma­ki­na par­kı­na ka­zan­dır­mış oldu.
 2 yıl önce si­pa­riş ve­ri­len it­fa­iye aracı araç te­mi­ni, üst­ya­pı, mon­taj ve TSE onay bel­ge­le­ri sü­reç­le­ri ek­sik­siz ola­rak ta­mam­la­na­rak il­çe­mi­ze ge­ti­ril­di.
 Ça­ye­li Be­le­di­ye­si önün­de ser­gi­le­nen yeni it­fa­iye aracı ve be­ra­be­rin­de yine be­le­di­ye­nin kendi öz kay­nak­la­rıy­la ha­zır­la­mış ol­du­ğu hid­ro­lik se­pet­li kam­yo­net de va­tan­daş­la­rı­mı­zın hu­zu­ru­na çı­ka­rıl­dı.
İtfa­iye ara­cı­nı gören va­tan­daş­lar Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ’ye yıl­lar­dır il­çe­nin en önem­li so­ru­nu­nu or­ta­dan kal­dır­dı­ğı için te­şek­kür­le­ri­ni ile­te­rek ba­şa­rı­la­rı­nın de­va­mı­nı di­le­di.
Baş­kan ÇİFTÇİ her zaman ol­du­ğu gibi yeni it­fa­iye ara­cı­nın ta­nı­tı­mı­nı Mil­li­yet­çi Ha­re­ket Par­ti­si Ça­ye­li İlçe Baş­ka­nı Ali KÜÇÜKİSLA­MOĞ­LU, Be­le­di­ye Mec­lis Üye­le­ri, ma­hal­le muh­tar­la­rı ve va­tan­daş­la­rı­mız ile bir­lik­te ger­çek­leş­tir­di.
Ta­nı­tım­da ko­nuş­ma yapan Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ şu ifa­de­le­re yer verdi,
“Ön­ce­lik­le 32 metre yani 10-12. kata ula­şım sağ­la­ya­cak tam do­na­nım­lı yeni it­fa­iye ara­cı­mız il­çe­mi­ze ha­yır­lı uğur­lu olsun. Güzel hiz­met­ler­de kul­lan­ma­yı rab­bim nasip ey­le­sin. Se­ne­ler­dir il­çe­mi­zin ka­lıp­laş­mış ama bir türlü çö­zül­me­yen it­fa­iye so­ru­nu­nu bu al­dı­ğı­mız araç­la in­şal­lah çöz­müş ola­ca­ğız. Di­le­ği­miz o dur ki kul­lan­ma­ya gerek ol­ma­sın ama bazen de hayat kur­tar­mak için çok büyük önem arz et­mek­te­dir. Be­le­di­ye­mi­zin hali ha­zır­da mev­cut it­fa­iye­si 5. Kata kadar mü­da­ha­le sağ­lı­yor­du. Eski ol­ma­sıy­la bir­lik­te ge­li­şen il­çe­miz için ye­ter­siz­di. Biz­ler­de gö­re­ve gel­di­ği­miz andan iti­ba­ren bu so­ru­nu or­ta­dan kal­dır­mak için ta­ma­mı­nı 2 yıl önce kendi öz kay­nak­la­rı­mız­la öde­di­ği­miz it­fa­iye ara­cı­mı­zı o günün şart­la­rın­da 3.5 Mil­yon TL’ye si­pa­riş ettik. Şim­di­ki de­ğe­ri ar­ka­daş­la­rı­mı­za sor­du­ğum­da yak­la­şık 8 Mil­yon TL ol­du­ğu­nu öğ­ren­dim. Bu güzel hiz­me­tin il­çe­mi­ze ka­zan­dı­rıl­ma­sın­da emek­le­ri olan Başta Mil­li­yet­çi Ha­re­ket Par­ti­si Genel Baş­ka­nı­mız Sayın Dr. Dev­let BAH­ÇELİ’ye, Cum­hur İtti­fa­kı­mı­za, böl­ge­miz­de­ki tüm si­ya­si­le­ri­mi­ze, İl Baş­kan­la­rı­mı­za özel­lik­le Mil­li­yet­çi Ha­re­ket Par­ti­si Rize İl Baş­ka­nı­mız Sayın İhsan ALKAN’a, İlçe Baş­kan­la­rı­mı­za, mec­lis üye­le­ri­mi­ze ve per­so­ne­li­mi­ze te­şek­kü­rü borç bi­li­rim. Diğer hiz­met­le­ri­mi­zin de in­şal­lah Mil­li­yet­çi Ha­re­ket Par­ti­mi­zin kad­ro­la­rıy­la bir­lik­te açı­lı­şı­nı yap­ma­yı nasip eder. “ifa­de­le­ri­ne yer verdi.
Baş­kan ÇİFTÇİ, son­ra­sın­da yeni it­fa­iye ara­cı­nın se­pe­ti­ne bi­ne­rek 28 Metre yük­sek­li­ğe çıktı. Ar­dın­dan sepet yar­dı­mı ile bir­lik­te be­le­di­ye hiz­met bi­na­sı­nın 3. Ka­tın­da bu­lu­nan cam­dan içeri gi­re­rek far­kın­da­lık oluş­tur­du.
Yeni it­fa­iye ara­cı­nı gören va­tan­daş­lar “Demek ki is­te­yin­ce olur, is­te­yin­ce alı­na­bi­li­yor­muş. Allah sebep olan­lar­dan razı olsun” de­di­ler.
                    

Ha­ber-Fo­to: İbra­him SAKLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —