İlhan Palut İle Çaykur Rizespor 1 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Tek­nik adam ara­yış­la­rı­nı sür­dü­ren eki­bi­miz, ta­kı­mın ba­şı­na İlhan Palut'u ge­tir­di.

Spor Haberleri 16.06.2023 09:48:00 0
İlhan Palut İle Çaykur Rizespor 1 Yıllık Sözleşme İmzaladı

 Eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por, se­zo­nun bit­me­siy­le söz­leş­me­si sona eren Tek­nik Di­rek­tör Bü­lent Kork­maz'la söz­leş­me ye­ni­le­me­di. Tek­nik adam ara­yış­la­rı­nı sür­dü­ren eki­bi­miz, ta­kı­mın ba­şı­na İlhan Palut'u ge­tir­di.
 İlhan Palut için Çay­kur Didi Stad­yu­mu'nda imza tö­re­ni dü­zen­len­di. İlhan Palut, stat­ta yeşil ma­vi­li ta­raf­tar­lar ta­ra­fın­dan te­za­hü­rat­lar­la ve tulum eş­li­ğin­de kar­şı­lan­dı.
İmza tö­re­nin­de açık­la­ma­lar­da bu­lu­nan Çay­kur Ri­zes­por Kulüp Baş­ka­nı İbra­him Tur­gut, "Du­ru­şuy­la, ki­şi­li­ğiy­le be­ğen­di­ği­miz İlhan ho­ca­mız­la yo­lu­mu­za devam ede­ce­ğiz. Ön­ce­li­ği­miz bir, be­ra­ber ve aile olma vur­gu­su üze­rin­den gi­de­ce­ğiz. Bir ve be­ra­ber ol­duk­ça, aynı za­man­da bir­bi­ri­mi­ze sahip çık­tık­ça daha güzel şey­ler ba­şa­rıp ya­şa­rız" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
İlhan Palut: "Ri­zes­por'u Süper ligin sü­rek­li özel bir ta­kı­mı yap­ma­ya ça­lı­şa­ca­ğız"
Palut, Ri­zes­por'u, Süper Lig'de tu­ta­cak­la­rı­nı be­lir­ten Tek­nik Di­rek­tör İlhan Palut ise, "He­def­le­ri­mi­zin ör­tüş­tü­ğü bir camia. İnşal­lah hep be­ra­ber, baş­ka­nı­mın de­di­ği gibi aile ola­rak en gü­ze­li­ni ya­pa­ca­ğız. Bu­ra­da ol­du­ğum için mut­lu­yum. Rize şehri fut­bo­la tut­kun bir şehir ama şunu gö­rü­yo­rum; bu­ra­da­ki her ant­re­nör, yö­ne­tim, tek­nik di­rek­tör ener­ji­si­ni so­nu­na kadar kul­lan­mış­tır. Rize şehri özel­lik­le uzun sü­re­dir Süper Lig'de var olan po­tan­si­ye­li­ni ba­şa­rı­ya ve ligin özel ta­kı­mı ol­ma­sı he­de­fi­ne doğru tam ola­rak yö­nel­te­me­di­ği­ni gö­rü­yo­ruz. Ben sa­de­ce bu ta­kı­mın fut­bol an­la­mın­da­ki tek­nik bö­lüm­de gelen en önem­li ki­şi­si­yim. Bu şehir, yö­ne­tim, tüm ca­mi­anın di­na­mik­le­riy­le in­şal­lah ha­re­ke­te ge­çecek. Bu­ra­da güzel gün­ler ya­şa­ya­ca­ğız. Ri­zes­por'u, Süper Lig'in sü­rek­li özel bir ta­kı­mı yap­ma­ya ça­lı­şa­ca­ğız. Her­ke­se; "Ri­zes­por çok iyi bir takım, çok iyi mü­ca­de­le edi­yor" de­dir­te­ce­ğiz. Ri­zes­por zaten çok say­gın bir kulüp. Fut­bol an­la­mın­da da tüm spor ka­mu­oyu­nun be­ğe­ni­si­ni ve say­gın­lı­ğı­nı ka­za­nan, Süper Lig'de olan bir takım ol­ma­sı­nı hep be­ra­ber sağ­la­ya­ca­ğız. Güzel gün­ler ya­şa­ya­ca­ğız. Tabii ki güven ağır bir yük, kar­şı­lı­ğı­nı ver­me­niz ge­re­ken bir duygu. İnşal­lah tüm bilgi bi­ri­ki­mi­mi­zi Ri­zes­por'un ba­şa­rı­sı için yön­len­di­rip, il­gi­ye kar­şı­lık ver­me­ye ça­lı­şa­ca­ğız" dedi.
"Artık Ri­zes­por'da bu ligde ses ge­ti­recek bir takım ol­ma­sı ge­re­ki­yor"
Ri­zes­por'un, Süper Lig'de ses ge­ti­recek bir takım ol­ma­sı­nı sağ­la­ya­cak­la­rı­nı da be­lir­ten Palut, "Ri­zes­por'un özel­lik­le son za­man­lar­da ser­gi­le­di­ği per­for­mans­tan hiç kim­se­nin mem­nun ol­ma­dı­ğı­nı gör­dük. Artık Ri­zes­por'un da bu ligde ses ge­ti­recek bir takım ol­ma­sı ge­re­ki­yor. İstik­rar­lı bir ya­pı­ya bü­rün­me­si ge­re­ki­yor. Bu ke­li­me­yi kul­lan­mak is­te­mi­yo­rum ama bazen bir alt lig­den, üst lige yük­sel­me mü­ca­de­le­si­ni sür­dü­ren, Süper Lig'de sü­rek­li küme düş­me­ye aday bir takım gö­rün­tü­sü­nü, yö­ne­ti­mi­mi­zin bunu de­ğiş­tir­mek is­te­di­ği­ni, daha özel bir takım oluş­tur­mak is­te­di­ği­ni ve ba­şa­rı­lı olmak is­te­dik­le­ri­ni gör­düm. Bu görüş benim de ant­re­nör­lük il­ke­le­rim­le ta­ma­men ör­tü­şü­yor­du. Bu nok­ta­da Ri­zes­por'un yeni se­rü­ve­nin­de şehre, ku­lü­be yar­dım­cı olmak is­te­dim" ifa­de­le­ri­ne yer verdi.
Ko­nuş­ma­la­rın aka­bin­de İlhan Palut, ken­di­si­ni ye­şil-ma­vi­li renk­le­re bağ­la­yan resmi söz­leş­me­ye im­za­sı­nı attı.


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °