İLİMİZDE, “KIŞ BAYRAMI” PROJESİ YÜREKLERİ ISITTI

Rize İl Müf­tü­lü­ğü ile Tür­ki­ye Di­ya­net Vakfı Rize Şu­be­si, "Kış Bay­ra­mı" pro­je­si kap­sa­mın­da temin edi­len kış­lık kı­ya­fet­le­ri ih­ti­yaç sa­hi­bi ço­cuk­la­ra ulaş­tır­dı.

Yerel Haberler 24.01.2023 09:17:00 0
İLİMİZDE, “KIŞ BAYRAMI” PROJESİ YÜREKLERİ ISITTI

 Tür­ki­ye Di­ya­net Vakfı (TDV) Rize Şu­be­si Kadın Kol­la­rı, ih­ti­yaç sa­hi­bi ço­cuk­la­ra des­tek olmak ama­cıy­la "Bu Kış Ço­cuk­la­ra Bay­ram Olsun" slo­ga­nıy­la baş­lat­tı­ğı "Kış Bay­ra­mı" pro­je­si kap­sa­mın­da ha­zır­la­nan kış­lık mont ve bot­la­rın da­ğı­tı­mı­nı ger­çek­leş­tir­di.
 İl Müf­tü­sü, Tür­ki­ye Di­ya­net Vakfı Rize Şu­be­si Baş­ka­nı Naci Çak­mak­çı, “Sos­yal so­rum­lu­luk ça­lış­ma­la­rı kap­sa­mın­da ger­çek­leş­tir­di­ği­miz “Kış Bay­ra­mı” pro­je­si ile ih­ti­yaç sa­hi­bi ço­cuk­la­rın kış mev­si­min­de ih­ti­yaç duy­duk­la­rı kı­ya­fet­le­re ulaş­ma­la­rı­nı sağ­lı­yo­ruz. Ha­yır­se­ver­le­rin ba­ğış­la­rı­nı, yar­dım­la­rı­nı gö­nül­lü­le­ri­mi­zin des­te­ği ile ih­ti­yaç sa­hi­bi ço­cuk­la­ra ulaş­tı­rı­yo­ruz. İhti­yaç sa­hip­le­ri­ne yö­ne­lik top­lum­sal du­yar­lı­lı­ğı art­tır­mak, on­la­rın ya­şa­dık­la­rı eko­no­mik zor­luk­la­rın et­ki­le­ri­ni ha­fif­let­mek ve mutlu ol­ma­la­rı­na katkı sağ­la­mak adına ha­ya­ta ge­çir­di­ği­miz bu proje kap­sa­mın­da yü­rek­le­ri ısı­tı­yor, bu kış ço­cuk­la­ra bay­ram olsun di­yo­ruz. Şu ana kadar Tür­ki­ye Di­ya­net Vakfı Rize Şu­be­si Kadın Kol­la­rı ola­rak pek çok ço­cu­ğa bot ve mont des­te­ği sağ­la­dık. Ha­yır­se­ver­le­rin ba­ğış­la­rı­nı, gö­nül­lü­le­ri­mi­zin des­te­ği ile ih­ti­yaç sa­hi­bi ço­cuk­la­ra ulaş­tır­ma­ya, iyi­lik yo­lun­da­ki ça­lış­ma­la­rı­mı­zı sür­dür­me­ye devam edi­yo­ruz.” şek­lin­de açık­la­ma­da bu­lun­du.
    

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °