İlimizde Okul Spor Faaliyetleri Planlama ve Koordinasyon toplantısı yapıldı

2023-2024 Se­zo­nu Okul Spor Fa­ali­yet­le­ri Plan­la­ma ve Ko­or­di­nas­yon top­lan­tı­sı Rize Va­li­si İhsan Selim BAY­DAŞ baş­kan­lı­ğın­da top­la­nı­la­rak ya­pıl­dı.

Spor Haberleri 27.10.2023 09:18:00 0
İlimizde Okul Spor Faaliyetleri Planlama ve Koordinasyon toplantısı yapıldı

               Rize Vali Yar­dım­cı­sı Hü­se­yin Aydın, Rize Genç­lik ve Spor İl Mü­dü­rü Gür­han Yıl­dız, İl Milli Eği­tim Mü­dü­rü Yusuf Tü­fek­çi, Genç­lik ve Spor Hiz­met Mü­dü­rü­nün, Genç­lik ve Spor Şube Mü­dür­le­ri­nin, İl Milli Eği­tim Şube Mü­dür­le­ri­nin, Genç­lik ve Spor İlçe Mü­dür­le­ri­nin, İlçe Milli Eği­tim Mü­dür­le­ri­nin, ili­miz­de­ki 177 beden eği­ti­mi öğ­ret­me­ni­nin, 68 ant­re­nö­rün ve branş il tem­sil­ci­le­ri­nin ka­tı­lı­mıy­la ya­pıl­dı.
Top­lan­tı­nın gün­de­min­de ili­miz­de­ki okul­la­rın bün­ye­sin­de oluş­tu­ru­lan spor ku­lüp­le­ri kap­sa­mın­da ya­pıl­ma­sı plan­la­nan ça­lış­ma­la­rı ve öğ­ren­ci­le­rin, genç­le­rin spora olan il­gi­si­ni ar­tı­ra­rak ili­miz ge­ne­lin­de ya­pı­la­cak fa­ali­yet­ler ko­nu­şul­du.
             Prog­ram­da bir ko­nuş­ma yapan Spor İl Mü­dü­rü Gür­han Yıl­dız; Sporu Rize’mizde ta­ba­na ya­ya­rak, küçük yaş­lar­dan iti­ba­ren ço­cuk­lar­da spor yapma alış­kan­lı­ğı­nın ka­zan­dı­rıl­ma­sı ön­ce­lik­li he­de­fi­miz­dir. Bir­lik­te ger­çek­leş­ti­re­ce­ği­miz sis­te­ma­tik ça­lış­ma­lar ve da­ya­nış­ma çer­çe­ve­sin­de Rize’ye ya­kı­şır an­lam­da önem­li ba­şa­rı­la­ra imza ata­ca­ğı­mı­za ina­nı­yo­rum.
           Ben de siz­le­rin eski bir mes­lek­ta­şı­nız ola­rak Spor te­sis­le­ri­miz ve Mü­dür­lü­ğü­mü­zün ka­pı­sı siz­le­re her zaman açık­tır. 2023-2024 eği­tim öğ­re­tim yı­lı­nın başta Rize’ye ve ül­ke­mi­ze ha­yır­lı ol­ma­sı­nı ve ba­şa­rı­lı geç­me­si­ni di­li­yo­rum ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
           Ko­nuş­ma­la­rın aka­bin­de geçen yıl dü­zen­le­nen et­kin­lik­le­rin de­ğer­len­di­ril­me­si ya­pı­la­rak bu yıl ya­pıl­ma­sı plan­la­nan et­kin­lik­le­rin de plan­la­ma­sı ya­pı­lıp yeni ka­rar­lar alın­dı.      Haber Mer­ke­zi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °