İLİMİZDE OKUYAN YABANCI ÖĞRENCİLER İFTARDA BULUŞTU

Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si’nde oku­yan ya­ban­cı öğ­ren­ci­ler Rize Sivil Top­lum Gö­nül­lü­le­ri Plat­for­mu or­ga­ni­zas­yo­nun­da if­tar­da bu­luş­tu.

Yerel Haberler 20.04.2022 11:14:00 0
İLİMİZDE OKUYAN YABANCI ÖĞRENCİLER İFTARDA BULUŞTU

    Rize Sivil Top­lum Gö­nül­lü­le­ri Plat­for­mu ra­ma­zan­da ili­miz­de oku­yan ya­ban­cı öğ­ren­ci­ler­le Rize mi­sa­fir­per­ver­li­ği­ni ile bir iftar prog­ra­mı dü­zen­le­di. Rize Ulus­la­ra­ra­sı Öğ­ren­ci Der­ne­ği iş­bir­li­ği ile dü­zen­le­nen iftar prog­ra­mı­na, Rize İl Kül­tür Tu­rizm Mü­dü­rü Sayın Esra ALEM­DA­ROĞ­LU, Rize İl Göç İda­re­si Mü­dü­rü Sayın Mü­rüv­vet Serap AYDIN, Rize Sivil Top­lum­la İliş­ki­ler Şefi Sayın Ya­se­min DİLSİZ ÖKSÜZ ve STK tem­sil­ci­le­ri ka­tıl­dı.
    Bir­lik­te ya­pı­lan iftar son­ra­sı bir ko­nuş­ma yapan Ça­ye­li Genç­lik Der­ne­ği Baş­ka­nı Vatan Ka­ra­kaş;
    Bu akşam biz­ler için ger­çek­ten an­lam­lı bir akşam. Bu akşam sı­ra­dan iftar aç­ma­nın dı­şın­da ül­ke­si fark­lı, dili fark­lı, kül­tü­rü fark­lı, ye­tiş­miş ol­du­ğu coğ­raf­ya fark­lı ama aynı inan­cın pay­da­şı olan siz de­ğer­li kar­deş­le­ri­miz ile bir­lik­te­yiz. Biz­le­rin da­ve­ti­ni kır­ma­yıp bu­ra­da siz­le­ri ta­nı­ma ve bir­lik­te iftar yapma im­ka­nı ver­di­ği­niz için her bi­ri­ni­ze ayrı ayrı te­şek­kür edi­yo­rum.
    Bu güzel or­ta­mı ha­zır­lan­ma­sın­da emeği ve kat­kı­sı olan başta Ko­or­di­na­tö­rü­müz Sayın Hülya Cer­ra­hoğ­lu olmak üzere, Rize Ulus­la­ra­ra­sı Öğ­ren­ci Der­ne­ği Baş­ka­nı Sayın Hü­se­yin KAM­BUR’a, kat­kı­la­rı ve aile­le­ri ile bir­lik­te prog­ra­ma ka­tı­lım­la­rın­dan do­la­yı de­ğer­li Mü­dür­le­ri­mi­ze de te­şek­kür­le­ri­mi­zi su­nu­yo­rum. Rize mi­sa­fir­per­ver­li­ği ta­dın­da güzel bir iftar ve ge­le­cek­te devam edecek ba­şı­nı­zın baş­lan­gı­cı olan bir iftar prog­ra­mı ol­ma­sı di­le­ğiy­le he­pi­ni­ze ha­yır­lı ve be­re­ket­li bir ra­ma­zan di­li­yo­rum dedi.
              İftar prog­ra­mı yemek son­ra­sı kar­şı­lık­lı soh­be­tin ar­dın­dan son buldu.
      

Ha­ber-Fo­to: İbra­him SAKLI


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °