İlimizde sağlık yöneticilerine yönelik eğitici eğitim düzenlendi

Rize İl Sağ­lık Mü­dür­lü­ğü ve Rize Per­so­nel Eği­tim Mer­ke­zi ko­or­di­nas­yo­nu ile sağ­lık te­sis­le­rin­de­ki gö­rev­li yö­ne­ti­ci ve ida­re­ci­le­re yö­ne­lik eği­ti­ci eği­ti­mi dü­zen­len­di.

Yerel Haberler 8.02.2024 09:12:00 0
İlimizde sağlık yöneticilerine yönelik eğitici eğitim düzenlendi

 Rize Per­so­nel Eği­tim Mer­ke­zin­de ger­çek­le­şen eği­ti­min ka­pa­nış prog­ra­mı­na Rize Va­li­si Sayın İhsan Selim Bay­daş, İl Em­ni­yet Mü­dü­rü Sayın Murat Tü­re­sin, İl Jan­dar­ma Alay Ko­mu­ta­nı Sayın Ali Gün­gör, Rize Ada­let Eği­tim Mer­ke­zi Baş­ka­nı Cum­hu­ri­yet Baş­sav­cı­sı Ne­ca­ti Kur­çen­li, Rize Per­so­nel Eği­tim Mer­ke­zi Baş­kan Yar­dım­cı­sı Mus­ta­fa Sever, Rize İl Sağ­lık Mü­dü­rü Dr. Mus­ta­fa Tepe ka­tıl­dı. Ada­let Ba­kan­lı­ğı Rize Per­so­nel Eği­tim Mer­ke­zi’nde dü­zen­le­nen eği­tim­de Mü­dür­lü­ğü­mü­ze bağlı te­sis­ler­de görev yapan yö­ne­ti­ci per­so­ne­le yö­ne­lik dü­zen­le­nen “Li­der­lik ve Yö­ne­ti­ci­lik, Ka­mu­sal Ya­şam­da Pro­to­kol Ku­ral­la­rı, Et­ki­li İle­ti­şim Be­ce­ri­le­ri ve Psi­ko­lo­jik Sağ­lam­lık” ko­nu­la­rın­da 68 yö­ne­ti­ci­ye eği­tim ger­çek­leş­ti­ril­di.
Rize Va­li­si Sayın İhsan Selim Bay­daş ka­pa­nış prog­ra­mın­da yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da; “Ka­pı­mı­za her ge­le­ni hızır bilip onu ağır­lar gibi va­tan­da­şı­mı­zı ağır­la­ma­mız lazım. Her anı­mız­da da mil­le­te ve mem­le­ke­te olan bor­cu­mu­zu ifa edi­yor şu­uruy­la ha­re­ket et­me­miz lazım.” dedi.
Va­li­miz Bay­daş; “Dev­let­le­rin ve mil­let­le­rin zor za­man­la­rı olur. Pan­de­mi sü­re­cin­de bir tıbbı mü­ca­de­le ver­dik ve el­ham­dü­lil­lah el bir­li­ğiy­le bu süreç at­lat­tık. Bu mü­ca­de­le­de cep­he­nin önün­de sağ­lık­çı­lar vardı. Ben sağ­lık­çı­la­rın tem­sil­ci­si ola­rak siz­ler­le te­şek­kür edi­yo­rum” di­ye­rek söz­le­ri­ni ta­mam­la­dı.
Rize Va­li­si Sayın İhsan Selim Bay­daş ön­cü­lü­ğün­de ba­şa­rı­lı olan yö­ne­ti­ci­le­re ka­tı­lım bel­ge­le­ri tak­dim edi­le­rek prog­ram sona erdi.
                 

 Ha­ber-Fo­to: Rize İSM Basın


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °