İlimizde, Sigaranın Zararlarına "Sevgi Dili Projesi" dikkat çekildi

İli­miz­de, “31 Mayıs Dünya Tü­tün­süz Günü” et­kin­lik­le­ri­ne Sevgi Dili pro­je­si damga vurdu.

Yerel Haberler 9.06.2022 08:49:00 0
İlimizde, Sigaranın Zararlarına

    31 Mayıs “Dünya Tü­tün­süz Günü” et­kin­lik­le­ri kap­sa­mın­da SUM­DER ve İl Sağ­lık Mü­dür­lü­ğü Tütün ve Diğer Ba­ğım­lı­lık Ya­pı­cı Mad­de­ler­le Mü­ca­de­le Bi­ri­mi ko­or­di­nas­yo­nun­da İsmail Kah­ra­man Kül­tür Mer­ke­zin­de “Sevgi Dili Pro­je­si” çer­çe­ve­sin­de gö­nül­lü öğ­ret­men ve öğ­ren­ci­le­re pla­ket ve ma­dal­ya tö­re­ni dü­zen­len­di.
    Rize İl Sağ­lık Mü­dü­rü Dr. Mus­ta­fa Tepe, Halk Sağ­lı­ğı Hiz­met­le­ri Baş­ka­nı Opr. Dr. Seç­kin Ka­ra­oğ­lu, Ye­şi­lay yö­ne­tim ku­ru­lu üyesi Doç. Dr. Zeki Ka­ra­taş, SUM­DER Baş­ka­nı Dr. Ali Öner ve pro­je­ye büyük emek ve katkı sağ­la­yan Va­kıf­lar ve Taş­lı­de­re İlko­ku­lu Mü­dü­rü ve proje kap­sa­mın­da gö­nül­lü öğ­ret­men ve öğ­ren­ci­le­rin ka­tı­lı­mı ile ger­çek­leş­ti­ri­len prog­ram­da “Sevgi Dili Pro­je­si” ile si­ga­ra­nın za­rar­la­rı­nı an­la­tan video gös­te­ri­mi ve ani­mas­yon­lar­la ka­tı­lım­cı­lar bil­gi­len­di­ril­di.
    Büyük bir emek ve öz­ve­ri ile ça­lış­ma­la­rı­na devam eden SUM­DER baş­ka­nı Dr. Ali Öner pro­je­nin öne­mi­ne vurgu yaptı. Tö­re­nin ar­dın­dan Rize İl Sağ­lık Mü­dü­rü Dr. Mus­ta­fa Tepe, Halk Sağ­lı­ğı Hiz­met­le­ri Baş­ka­nı Opr. Dr. Seç­kin Ka­ra­oğ­lu, Ye­şi­lay yö­ne­tim ku­ru­lu üyesi Doç. Dr. Zeki Ka­ra­taş, SUM­DER Baş­ka­nı Dr. Ali Öner’ in de ka­tı­lım­la­rıy­la sahil kor­do­nu bo­yun­ca yü­rü­yüş yapan gö­nül­lü öğ­ren­ci, öğ­ret­men ve kurum ça­lı­şan­la­rı si­ga­ra­nın za­rar­la­rı­na bir kez daha dik­kat çek­mek ama­cıy­la hep bir­lik­te iz­ma­rit top­lan­dı.
           

Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °