İlimizde Tıbbi Onkoloji Uzman sayısı 3'e çıktı!

Rize Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si Eği­tim ve Araş­tır­ma Has­ta­ne­sin­de gö­rev­li Tıbbi On­ko­lo­ji Uzman sa­yı­sı üçe yük­sel­di.

Yerel Haberler 13.09.2023 09:36:00 0
İlimizde Tıbbi Onkoloji Uzman sayısı 3

 Sağ­lık Ba­kan­lı­ğı­mız­ca ya­pı­lan atama ile Ga­zi­an­tep Dr. Ersin Ars­lan Eği­tim ve Araş­tır­ma Has­ta­ne­sin­de görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Oğuz­han Kesen, Rize Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si Eği­tim ve Araş­tır­ma Has­ta­ne­sin­de hiz­met ver­me­ye baş­la­dı­ğı bil­di­ril­di.
Rize Sağ­lık Mü­dü­rü Dr. Mus­ta­fa Tepe, konu ile il­gi­li yap­tı­ğı açık­la­ma­da, “Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si Eği­tim ve Araş­tır­ma Has­ta­ne­mi­ze bağlı On­ko­lo­ji Mer­ke­zi­miz­de­ki uzman sa­yı­mız ha­tır­la­na­ca­ğı üzere geçen sene ikiye çık­mış­tı. Son de­re­ce önem­li olan bu branş­ta va­tan­daş­la­rı­mı­zın he­ki­me ulaş­ma­da sorun ya­şa­ma­ma­la­rı ve yo­ğun­luk­tan do­la­yı te­da­vi­le­rin­de ak­sa­ma­lar ol­ma­ma­sı adına hekim sa­yı­mız üçe yük­sel­miş­tir.” dedi.
Tepe, “Daha önce tek he­kim­le hiz­met veren bi­rim­de yo­ğun­luk­lar olu­yor­du ve hekim sa­yı­mız ikiye çık­mış­tı. Tüm hasta grup­la­rı içe­ri­sin­de il­gi­ye, öz­ve­ri­ye hatta mo­ra­le en çok ih­ti­yaç du­yu­lan grup kan­ser has­ta­la­rı­dır. On­la­rın tıbbi te­da­vi sü­reç­le­rin­de sorun ya­şa­ma­ma­la­rı adına has­ta­ne­miz­de­ki hekim sa­yı­mı­zı yeni gelen dok­to­ru­muz­la bir­lik­te üçe yük­selt­tik.” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. Kan­ser ala­nın­da te­da­vi­ler­de ak­sak­lık­la­rın gi­de­ril­me­si için öz­ve­riy­le ça­lış­tık­la­rı­nı be­lir­ten Tepe, “Ga­zi­an­tep Dr. Ersin Ars­lan Eği­tim ve Araş­tır­ma has­ta­ne­sin­den ili­mi­ze gelip gö­re­ve baş­la­yan Dr. Öğr. Üyesi Oğuz­han Kesen’ e ili­mi­zi ter­cih et­ti­ği için te­şek­kür edi­yor, gö­re­vin­de ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum.” diye söz­le­ri­ni ta­mam­la­dı.
          Ha­ber-Fo­to: Esra Nur KİNES


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °