İlimizde Tıbbi Onkoloji Uzman sayısı 4' e çıktı!

Rize Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si Eği­tim ve Araş­tır­ma Has­ta­ne­sin­de gö­rev­li Tıbbi On­ko­lo­ji Uzman sa­yı­sı dörde yük­sel­di.

Yerel Haberler 14.11.2023 09:55:00 0
İlimizde Tıbbi Onkoloji Uzman sayısı 4

 Sağ­lık Ba­kan­lı­ğı­mız­ca 112 DHY ku­ra­sı so­nu­cu Rize Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si Eği­tim ve Araş­tır­ma Has­ta­ne­si bün­ye­sin­de hiz­met ver­mek üzere ata­nan Tıbbi On­ko­lo­ji Uz­ma­nı Dr. Neşe Al­yıl­dız hasta ka­bu­lü­ne baş­la­dı.
Rize Sağ­lık Mü­dü­rü Dr. Mus­ta­fa Tepe, konu ile il­gi­li yap­tı­ğı açık­la­ma­da, “Tıbbi On­ko­log bran­şın­da yeni he­ki­mi­mi­zin gö­re­ve baş­la­ma­sıy­la Rize Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si Eği­tim ve Araş­tır­ma Has­ta­ne­si On­ko­lo­ji ser­vi­sin­de uzman sa­yı­mız dörde yük­sel­miş­tir. Bu ata­may­la bir­lik­te ya­pıl­mış olan güzel ça­lış­ma­la­ra ye­ni­le­ri­nin ek­le­ne­ce­ği­ni bil­mek ol­duk­ça se­vin­di­ri­ci bir ge­liş­me. Her branş­ta ol­du­ğu gibi Tıbbi On­ko­lo­ji Po­lik­li­ni­ği­miz­de has­ta­la­rı­mı­za en iyi şe­kil­de hiz­met ver­me­nin gay­re­ti içe­ri­sin­de­yiz. Has­ta­ne­miz­de ve­ri­len sağ­lık hiz­met­le­ri­nin ka­li­te­si­ni ve stan­dar­dı­nı yük­selt­me­ye yö­ne­lik ça­lış­ma­la­ra devam ede­ce­ğiz.” dedi.
Tepe, “Tüm hasta grup­la­rı içe­ri­sin­de il­gi­ye, öz­ve­ri­ye hatta mo­ra­le en çok ih­ti­yaç du­yu­lan grup kan­ser has­ta­la­rı­dır.
On­la­rın tıbbi te­da­vi sü­reç­le­rin­de sorun ya­şa­ma­ma­la­rı adına hekim sa­yı­mı­zın art­ma­sı hem bizim adı­mı­za hem ili­miz adına çok iyi ge­liş­me­ler. İli­mi­ze gelip gö­re­ve baş­la­yan Dr. Neşe Al­yıl­dız’ a ili­mi­zi ter­cih et­ti­ği için te­şek­kür edi­yor, gö­re­vin­de ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum.” diye be­lirt­ti.
          Ha­ber-Fo­to: Esra Nur KİNES


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °