İlimizde, ücretsiz “Aile ve Çocuk Semineri” düzenlenecek

Rize İl Sağ­lık Mü­dür­lü­ğün­ce aile­le­re yö­ne­lik “Aile ve Çocuk Se­mi­ne­ri” dü­zen­le­ne­ce­ği bil­di­ril­di.

Yerel Haberler 13.04.2022 11:34:00 0
İlimizde, ücretsiz “Aile ve Çocuk Semineri” düzenlenecek

    Rize İl Sağ­lık Mü­dür­lü­ğü­ne bağlı Ruh Sağ­lı­ğı Bi­ri­mi ta­ra­fın­dan or­ga­ni­ze edi­len “Aile ve Çocuk Se­mi­ne­ri” 14 Nisan 2022 Per­şem­be günü Saat 14:00 de İsmail Kah­ra­man Kül­tür Mer­ke­zi Küçük Salon da dü­zen­le­necek.
    İki otu­rum ha­lin­de dü­zen­le­necek olan se­mi­ner­de, ço­cuk­la­rı­mı­zın be­den­sel ve ruh­sal ge­li­şi­mi, tek­no­lo­ji ba­ğım­lı­lı­ğı ile sık gö­rü­len dav­ra­nış bo­zuk­luk­la­rı ko­nu­la­rın­da aile­le­ri­mi­zin ya­şa­dık­la­rı zor­luk­la­rı ve çözüm öne­ri­le­ri ele alı­na­cak.
    Se­mi­ner­de Rize Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si Çocuk Sağ­lı­ğı ve Has­ta­lık­la­rı Uz­ma­nı Doç. Dr. Yasin Yıl­dız ile Çocuk ve Ergen Has­ta­lık­la­rı ve Ruh Sağ­lı­ğı Uz­ma­nı Dr. Öğrt. Üyesi Yük­sel Sü­mey­ra Na­ra­lan ko­nuş­ma­cı ola­rak yer ala­cak.
    Se­mi­ner prog­ra­mı hak­kın­da de­ğer­len­dir­me­ler­de bu­lu­nan Rize İl Sağ­lık Mü­dü­rü Dr. Mus­ta­fa Tepe, “Ala­nın­da uzman de­ğer­li iki he­ki­mi­mi­zin ko­nuş­ma­cı ola­rak ka­tı­la­ca­ğı prog­ra­mın ebe­veyn­ler açı­sın­dan çok fay­da­lı bir bilgi şö­le­ni ola­cak. Ha­tır­la­ya­ca­ğı­nız üzere Çocuk Ruh Sağ­lı­ğı ala­nın­da pay­daş ku­rum­la­rı­mız ile de­ğer­len­dir­me top­lan­tı­sı ger­çek­leş­ti­re­rek ebe­veyn­le­re yö­ne­lik ola­rak çocuk ve er­gen­le­re dair beden ve ruh sağ­lı­ğı alan­la­rın­da aile se­mi­ne­ri ger­çek­leş­ti­re­ce­ği­mi­zi açık­la­mış­tık.” dedi.
    Tepe, “Çocuk sağ­lı­ğı ala­nın­da te­da­vi hiz­met­le­ri­nin yanı sıra ko­ru­yu­cu ve ön­le­yi­ci sağ­lık hiz­met­le­ri­ne önem­li öl­çü­de eği­le­ce­ğiz. Bu kap­sam­da mü­dür­lü­ğü­müz­ce hal­kı­mı­za üc­ret­siz ola­rak ger­çek­leş­ti­ri­le­ce­ği­miz se­mi­ne­ri­mi­ze tüm ebe­veyn­le­ri­mi­zi ağır­la­mak­tan büyük onur duyar, tüm hal­kı­mı­zı ya­pı­la­cak olan aile ve çocuk se­mi­ne­ri­ne davet edi­yo­ruz.” diye be­lirt­ti.
              

Haber: Mus­ta­fa SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °