Tarih: 21.10.2022 09:38

İlimizde ücretsiz futbol aday hakem kursu açılıyor

Facebook Twitter Linked-in

Pro­fes­yo­nel lig­ler­de aktif ola­rak görev yapan ha­kem­le­ri­miz 2 Süper lig yar­dım­cı Ha­ke­mi, 1 A Klas­man Ha­ke­mi, 1 B Klas­man Ha­ke­mi, 2 B klas­man Yar­dım­cı Ha­ke­mi, 1 C Klas­man Ha­ke­mi, 1 C Klas­man yar­dım­cı ha­ke­mi, 1 Böl­ge­sel hakem, 5 Böl­ge­sel yar­dım­cı ha­ke­mi ay­rı­ca ili­miz­de 50’e yakın il Ha­ke­mi ve aday ha­ke­mi görev yap­mak­ta­dır de­nil­di.
    Rize İl Hakem Ku­ru­lu Baş­ka­nı Ser­dar SER­DAR yap­tı­ğı açık­la­ma­da, Kad­ro­mu­zu güç­len­dir­mek ve genç­leş­tir­mek adına Aday hakem kursu aç­ma­yı plan­la­dık. Bu an­lam­da kur­su­muz üc­ret­siz olup 3. Gün sü­re­cek­tir. Kurs ta­ri­hi son­ra­dan be­lir­len­mek üzere Cuma günü saat 18:00’den 20:45’e, Cu­mar­te­si 09:00’dan 18:00’e ve Pazar günü de 09:00’dan 12:00’ye kadar sü­re­cek­tir dedi.
    SER­DAR, Kur­su­mu­za baş­vu­ru yap­mak is­te­yen­ler bir di­lek­çe ile rizeihk@​gmail.​com ad­re­si­ne mail at­ma­la­rı ye­ter­li ola­cak­tır. Kurs ta­ri­hi­ni daha sonra baş­vu­ru yapan kur­si­yer­le­re bil­di­ri­le­cek­tir ifa­de­le­ri­ne yer verdi.
           Haber Mer­ke­zi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —